Bitvavo staking

Er zijn verschillende manieren waarop jij een graantje mee kan pikken van stijgende cryptovaluta. Eén van deze manieren is crypto staking. Deze manier is vrij populair en velen maken hier dan ook gebruik van. Maar kan je dit ook doen bij Bitvavo?

Wat is crypto staken?

De kans bestaat dat je niet precies op de hoogte bent van wat crypto staken is. Daarom is het van belang dat eerst dit begrip wordt uitgelegd.

Onder cryptocurrency staken verstaan we het aankopen van cryptomunten om deze een bepaalde periode in de wallet te bewaren (vast te houden). Dit kan je vergelijken met het storten van geld bij de bank.

Kan je crypto staken bij Bitvavo?

Dan het antwoord waar het om draait: ja, je kunt crypto staken bij Bitvavo. Bitvavo biedt off-chain en on-chain staking diensten aan.

Kies je voor de off-chain optie, dan kan je beloningen verdienen door de digitale valuta op jouw account ter beschikking te stellen.

Kies je voor de on-chain optie, heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan het goedkeuren van transacties op de blockchain. Dit zou je kunnen vergelijken met minen.

Hoe werkt Bitvavo staking?

Het is ten eerste van belang dat je crypto gaat staken met een cryptocurrency waarbij staken wordt ondersteund op Bitvavo. Is dat het geval, dan kan Bitvavo crypto voor je staken.

Dit is een heel eenvoudig proces. Het enige wat je hoeft te doen is de opt-in functie inschakelen van de on-chain en off-chain staking dienst. Deze diensten zijn dan vervolgens van toepassing op alle ondersteunde valuta op je account.

Je kan staken met onder andere populaire cryptomunten als Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Bitvavo staking percentages

Bij Bitvavo zijn er tal van munten waar je staking over kunt krijgen. Wil je precies weten hoeveel procent vergoeding je krijgt? Log dan in via je Bitvavo account en ga naar de staking pagina. Deze vind je door bovenaan in het dashboard op je naam te klikken en vervolgens te navigeren naar "staking". Dan zullen alle huidige percentages overzichtelijk getoond worden.

Heb je nog geen account bij Bitvavo? Dan kan je via hier een gratis account aanmaken.

Wil je nog meer lezen over staking via het Bitvavo platform? Lees dan: Bitvavo staking

Reactie plaatsen