Bitvavo aanmelden

Crypto is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Overal hoor je er over, en je hebt jezelf wellicht al verdiept in het een en ander over Bitcoin en andere cryptomunten. Een van de zaken die je goed op orde moet hebben wil je crypto kunnen gaan kopen, is dat je bij een veilige en betrouwbare partij een account opent om via daar crypto te kunnen gaan verhandelen. Dit kan je doen op een zogeheten crypto exchange. Dat is een platform die het mogelijk maakt om met je euro's crypto te kunnen gaan kopen. Een van deze platformen is Bitvavo. In dit artikel laat ik je zien hoe je bij Bitvavo een account aanmaakt. 

Wat is Bitvavo

Bitvavo is een platform waarop je cryptomunten zoals bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum kan kopen, verkopen en bewaren. Dit noemen wij een crypto exchange. In Nederland heb je een aantal van dit soort platformen, en Bitvavo is daar dus één van. 

Bitvavo

Bitvavo is daarnaast ook de grootste crypto exchange die gevestigd is in Nederland en heeft op dit moment al meer dan 1 miljoen gebruikers. Om crypto te kunnen gaan kopen is het van belang dat je bij Bitvavo een account aanmaakt en daarna kan je crypto gaan kopen. 

Hoe meld ik mijzelf aan bij Bitvavo? 

Om een account aan te maken bij Bitvavo moet je een aantal stappen doorlopen. Hieronder laat ik je in 3 stappen zien hoe je dat doet. 

Stap 1: Naar de Bitvavo website 

De eerste stap is het gaan naar de Bitvavo website. Wacht hier nog even mee, want ik ga je straks nog wat super interessant daarover vertellen. Als je dat eenmaal gedaan hebt kan je klikken op "registreren" en vervolgens kom je op de pagina waar je jouw eigen account kan gaan aanmaken. 

Bitvavo account aanmaken

Daar vul je jouw naam, e-mail en wachtwoord in en vervolgens klik je op "account aanmaken". Goed om te weten is dat een account bij Bitvavo aanmaken helemaal gratis is.

Meld je nu aan bij Bitvavo

Stap 2: Jezelf verifiëren 

Als stap 1 gelukt is heb je jouw account aangemaakt, maar voordat je toegang krijgt tot je account is het belangrijk dat je jezelf eerst verifieert. Bitvavo moet namelijk weten van wie het account is. Dit om illegaliteit te voorkomen. Bitvavo is verplicht dit te doen en onder andere de Nederlandsche Bank houdt hier toezicht op. 

Identificatie document kiezen 

Nadat je jouw account hebt aangemaakt zijn er nog een aantal stappen die je moet doorlopen. Zo moet je jouw woonadres opgeven en je identiteit verifiëren middels een ID check. Je kan dan je identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort toevoegen. Zodra je dat gedaan hebt ben je bijna klaar. 

Stap 3: Bank toevoegen 

Nadat je jezelf hebt geverifieerd krijg je toegang tot het Bitvavo dashboard. Om vervolgens crypto te kunnen gaan kopen zal je eerst je bankrekening moet koppelen. Ook dit is zo gedaan. Je kiest je bank, vult het rekeningnummer in en je bent klaar. 

Bitvavo dashboard

Zorg er wel voor dat de bankrekening die je koppelt ook op de naam staat van wie het Bitvavo account is. Als je geld wilt gaan storten of opnemen kan dit ook alleen maar met de bankrekening van de persoon op wiens naam het Bitvavo account staat. 

Welkomstbonus 

Zoals ik in stap 1 al aangaf, heb ik nog wat super interessants voor je. Bitvavo heeft namelijk ook een welkomstbonus die je kan ontvangen. Deze bonus zorgt ervoor dat je over de eerste €1000 die je aan crypto verhandelt, je er geen handelskosten over hoeft te betalen. Daar kan je dus je voordeel mee doen. Deze bonus kan je via hier claimen: Bitvavo welkomstbonus.

Meld je nu aan bij Bitvavo

Om te checken of je de bonus ook echt hebt gekregen, kijk je bij de aanmeldpagina of er bovenaan in het groen de welkomstbonus verschijnt. 

In het groen: Bitvavo welkomstbonus

Ik hoop dat je wat aan de artikel hebt gehad en dat je nu weet hoe je een account kan aanmaken bij Bitvavo. 

Ik heb ook een uitgebreide review geschreven over het Bitvavo platform, waarin ik precies uitleg hoe alles werkt, deze kan je lezen via hier: Bitvavo review. 

Heel veel succes! 

Reactie plaatsen