Wat is Bitvavo?

De wereld van crypto is enorm uitgebreid en voor beginners dan ook vrij ingewikkeld. Je krijgt steeds weer te maken met nieuwe termen. De kans bestaat dat je wel eens hebt gehoord van Bitvavo. Lees vooral verder, want in dit artikel wordt duidelijk wat het precies is!

Wat is Bitvavo?

Laten we maar direct een antwoord geven op de belangrijkste vraag van dit kennisartikel. Wat is Bitvavo nu precies?

Bitvavo is een zogeheten exchange. Dit is een soort online handelsplatform waar je crypto op kunt kopen en verkopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op Bitvavo jouw gekochte cryptomunten te bewaren.

Waarom Bitvavo?

Bitvavo is één van de vele exchanges. Veel van deze exchanges zijn internationaal, ook Bitvavo. Echter is het verschil dat Bitvavo in Nederland gevestigd is.

Dit wil zeggen dat Bitvavo Nederlanders een aantal belangrijke voordelen kan bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het betalen met iDEAL. Dit is op de meeste exchanges niet mogelijk. Ook is de support beschikbaar in het Nederlands, wat erg handig is als jij hulp nodig hebt.

Daarnaast zijn ook de transactiekosten bij Bitvavo relatief laag wanneer je dit vergelijkt met andere exchanges.

Bitvavo wordt gezien als één van de meest betrouwbare exchanges die er zijn. Dit kan worden geconcludeerd wanneer je kijkt naar ervaringen van gebruikers.

Hoe werkt Bitvavo?

Bitvavo is erg gebruiksvriendelijk. Dat wil zeggen dat de exchange erg makkelijk is in gebruik. Je maakt eenvoudig een account aan door het invullen van wat gegevens en dit account verifieer je vervolgens.

Daarna kan je eenvoudig geld storten op je account en met deze balans heb je vervolgens de mogelijkheid om crypto te kopen.

Bitvavo welkomstbonus 

Wil je een account aanmaken bij Bitvavo? Dat kan. Bitvavo geeft daarnaast ook nog een welkomstbonus weg, en met deze bonus hoef je over de eerste €1000,- geen handelskosten te betalen. Doe daar je voordeel mee. Je kunt welkomstbonus ontvangen via hier: Bitvavo welkomstbonus.


Om te checken of je de bonus ook echt hebt gekregen, kijk je bij de aanmeldpagina of er bovenaan in het groen de welkomstbonus verschijnt. 

In het groen: Bitvavo welkomstbonus

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad en dat je nu weet wat Bitvavo is en hoe je er een gratis account kan aanmaken. 

Ik heb ook een uitgebreide review geschreven over het Bitvavo platform, waarin ik precies uitleg hoe alles werkt, deze kan je lezen via hier: Bitvavo review. 

Heel veel succes! 

Reactie plaatsen