Bitvavo iDEAL

Op het platform Bitvavo kan je handelen in erg veel verschillende crypto. Die crypto zul je toch ergens van moeten betalen, namelijk van echt geld. Dit geld zul je op en de een of andere manier op je account moeten zien te krijgen.

Bij Bitvavo heb je verschillende manieren waarop je je geld op je account kunt zetten. Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om met iDeal te betalen bij Bitvavo.

Dit is in Nederland een veelgebruikte manier als het gaat om het betalen van dingen. Voor alle mensen die zich dit afvragen kan er een einde komen aan deze twijfel.

Crypto aankopen met IDEAL bij Bitvavo

Bij Bitvavo heb je namelijk de mogelijkheid om te betalen met behulp van iDeal. Als je dus gebruikmaakt van iDeal bij je betalingen kan je dit bij Bitvavo ook doen, want het is één van de vele manieren waarop je bij Bitvavo kunt betalen.

Andere manieren om Crypto aan te kopen

Naast iDeal heb je bij Bitvavo nog genoeg andere mogelijkheden waarop je kunt betalen. Mocht iDeal voor jou niet de ideale manier zijn om te betalen zijn er nog genoeg andere manieren en waarschijnlijk zit daar dan wel eentje tussen die voor jou geschikt is.

De andere mogelijkheden die je hebt zijn de volgende: Bancontact, bank overschrijving, EPS en Giropay.

Manieren genoeg dus waarop je geld op je Bitvavo account kunt krijgen. Handelen in crypto kan dus erg gemakkelijk via Bitvavo waar je gebruik kunt maken van onder andere iDEAL en nog veel andere methodes.

Heb je nog geen account bij Bitvavo? Maak dan een gratis Bitvavo account aan via hier.

Wil je meer lezen over hoe je crypto kunt kopen met iDEAL? Lees dan dit blog over: Crypto kopen met iDEAL

Reactie plaatsen