Bitcoin staking

Lees hier of jij ook geld kan verdienen met Bitcoin staking!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Bitcoin

Handelen in cryptovaluta is superaantrekkelijk, want het levert meer rendement op dan geld dat alleen maar op een spaarrekening staat. Om die reden sluiten steeds meer mensen zich aan bij een zogenaamde cryptocurrency om cryptomunten te kopen en te verkopen.

De Bitcoin is de eerste gedecentraliseerde digitale munt die werkt zonder een centrale bank. In de afgelopen jaren is de munt flink in waarde gestegen. Tegenwoordig is ook in Bitcoin staking enorm in trek.

Wat dit precies is en waarom je dit doet via het Bitvavo-platform, leggen we je uit in dit artikel.

Inhoudsopgave

Wat is Bitcoin staking?

Bij Bitcoin staking kies je ervoor om je gekochte coins te vergrendelen in ruil voor een beloning. Op die manier bied je ondersteuning aan een specifiek blockchain netwerk. Heel simpel gezegd sla je ze op in je cryptocurrency wallet en voor het bewaren ontvang je een passende beloning.

Bitcoin

Het biedt een passieve bron aan inkomsten in de vorm van coins. Er is geen technische kennis voor nodig, maar wel moet je vaak een tijdje wachten voor je de vruchten ervan plukt. Wil je meer weten over blockchain? Lees dan ons artikel wat is blockchain?

Waarom kies je voor Bitcoin staking via Bitvavo?

Bitcoin staking levert je dus een extra zakcentje op bovenop de waardestijging van je cryptocurrency. Het staken van de Bitcoin is mogelijk via Bitvavo. Dit is de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland en biedt allerlei mogelijkheden om geld te verdienen aan de handel in cryptomunten.

Kies je voor staking via dit platform, dan draag je bij aan de werking van de blockchain van je favoriete crypto. Bovendien hoef je er vrijwel niks voor te doen: alleen de cryptomunten kopen en bewaren in je Bitvavo account. Juist op de lange termijn ontvang je extra winst als je kiest voor Bitcoin staking.

Hoe werkt Bitvavo staking?

Leuk natuurlijk Bitcoin staking, maar hoe werkt dit nu eigenlijk bij Bitvavo? We leggen het je graag uit:

1. Je maakt een account aan via Bitvavo.
2. Je koopt de coins die in aanmerkingen voor staking.
3. In het dashboard van Bitvavo zet je ‘staking’ aan.
4. Vanaf dat moment worden je staking-opbrengsten iedere week bijgeschreven.

Kortom: een kind kan de was doen. Maak daarom snel een account aan via Bitvavo en start direct met een passief inkomen verdienen door middel van staking.

Wat zijn Bitvavo staking opbrengsten?

Bitcoin staking is natuurlijk alleen interessant als je er geld aan verdient. Dit betekent dat je soms een beetje geduld nodig hebt voor je je rendement ziet toenemen. Het percentage rente dat je ontvangt door middel van staking is er per coin verschillend.

Bovendien zijn ook niet alle cryptocurrencies te staken. Altijd goed om rekening mee te houden. En wil je na een tijdje toch stoppen? Dit is geen enkel probleem, want dan zet je het staken bij Bitvavo gewoon weer uit.

Wanneer wordt een Bitvavo staking vergoeding uitgekeerd?

Kies je voor Bitvavo staking, dan worden de rentes hiervan iedere week uitgekeerd. Hier hoef je zelf niets voor te doen, want dit proces is volledig geautomatiseerd. Supermakkelijk! Het levert je iedere week iets extra’s op zónder dat je zelf allerlei handelingen hoeft uit te voeren.

Koop geen coins om alleen maar te staken, maar als je ze toch in je bezit hebt, dan is het altijd verstandig om Bitvavo staking aan te zetten. Je maakt extra winst op je coins en je levert een mooie bijdrage aan de werking van een blockchain.

Bitvavo staking percentages

Het is niet mogelijk om alle coins te staken bij Bitvavo, maar gelukkig heb je genoeg mogelijkheden om met Bitvavo staking aan de slag te gaan. De percentages van de geschatte opbrengsten zijn terug te vinden op de website van Bitvavo.

Meestal ligt de staking vergoeding tussen de 1 en 7 procent en is afhankelijk van het type coin dat je staakt. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de Cardano coin en lees hier alles over in ons artikel Cardano staking.

Wanneer is staking bij Bitvavo rendabel?

Of staking bij Bitvavo geschikt is voor jou? Dat bepaal je helemaal zelf. Er is niemand die je oplegt om met Bitcoin staking aan de slag te gaan, maar het is wel een interessante manier om iets extra’s te verdienen.

Kortom: Bitvavo staking is een mooie methode om eurootjes bij elkaar te harken, terwijl je zelf achterover leunt. Je bent daarom gek als je het niet doet!

Wat zijn de voordelen van een account bij Bitvavo?

Een account aanmaken bij Bitvavo en de keuze maken voor Bitcoin staking levert je altijd voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • De handelskosten zijn zeer laag en liggen op slechts 0,25 procent per transactie
  • Bitvavo is gemakkelijk en goedkoop!
  • Je hebt de keuze uit tientallen cryptocurrencies – ook om te staken!
  • Financiële transacties verlopen met SSL-technologie
  • Je kan altijd een beroep doen op de Nederlandse klantenservice

Precies weten hoe Bitvavo werkt? Hierover lees je meer in ons Bitvavo review.

Start nu met Bitcoin staking via het Bitvavo-platform

Overweeg jij om geld te verdienen door het handelen in cryptovaluta? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor het aanmaken van een account bij Bitvavo. Geef daarbij direct aan of je voorkeur uitgaat naar wel of geen Bitcoin staking.

Je bent natuurlijk niets verplicht, maar het levert je wel een extra passief inkomen op! Om die reden raden we je aan beslist iets met Bitvavo te doen.

Bitvavo

Bitcoin en crypto kopen?

Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.

Bitvavo: ✔️Lage kosten ✔️Veilig ✔️Betrouwbaar ✔️ Nederlands

Bitvavo aanmelden

Nu met een tijdelijke welkomstbonus bij Bitvavo t.w.v. €1000,- gratis verhandelen!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en verhandel €1000,- gratis >>

Let op: deze bonus is alleen geldig via de knop hierboven of via de linkjes in de tekst. Je kunt deze ook delen met je familie of vrienden.

Veel gestelde vragen over Bitvavo (FAQ)

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een zogeheten exchange. Dit is een soort online handelsplatform waar je crypto op kunt kopen en verkopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op Bitvavo jouw gekochte cryptomunten te bewaren.

Waarom Bitvavo?

Bitvavo is één van de vele exchanges. Veel van deze exchanges zijn internationaal, ook Bitvavo. Echter is het verschil dat Bitvavo in Nederland gevestigd is.

Dit wil zeggen dat Bitvavo Nederlanders een aantal belangrijke voordelen kan bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het betalen met iDEAL. Dit is op de meeste exchanges niet mogelijk. Ook is de support beschikbaar in het Nederlands, wat erg handig is als jij hulp nodig hebt.

Daarnaast zijn ook de transactiekosten bij Bitvavo relatief laag wanneer je dit vergelijkt met andere exchanges.

Bitvavo wordt gezien als één van de meest betrouwbare exchanges die er zijn. Dit kan worden geconcludeerd wanneer je kijkt naar ervaringen van gebruikers.

Hoe werkt Bitvavo?

Bitvavo is erg gebruiksvriendelijk. Dat wil zeggen dat de exchange erg makkelijk is in gebruik. Je maakt eenvoudig een account aan door het invullen van wat gegevens en dit account verifieer je vervolgens.

Daarna kan je eenvoudig geld storten op je account en met deze balans heb je vervolgens de mogelijkheid om crypto te kopen.

Ook Bitvavo gebruiken? Maak een gratis account en verhandel €1000,- gratis!

Lars Provoost
Welkom op mijn blog! Heb je interesse in Bitcoin of andere crypto? Dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn naam is Lars Provoost en ik ben al enkele jaren actief in de wondere wereld van de Bitcoin. Met veel plezier deel ik mijn kennis over Bitcoin en crypto met jou. Elke week kun je op mijn website een nieuwe crypto blog verwachten, ook maak ik daar gelijk een leuke Youtube-video bij. Zo kan je dus zowel lezend als luisterend genieten van mijn waardevolle content over Bitcoin en andere crypto. Naast het onderhouden van mijn website haal ik ook veel plezier uit lekker wandelen, fietsten, lezen en banen zwemmen. Dit doe ik dan ook volop 😀

Disclaimer:

Ikzelf ben geen financieel adviseur. Om deze reden kan en mag ik geen financieel advies geven. Dit artikel bevat dan ook helemaal geen advies, maar gewoon mijn kijk op de zaken. Je hoeft hier niet mee akkoord te zijn en je moet zeker niet alles doen zoals ik dat zou doen. Doe steeds je eigen onderzoek. Beleggen brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Het is mogelijk dat je jouw hele inleg verliest.

Meer lezen over crypto?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *