Crypto wallet Nederland

Als je begint met crypto, kom je er al snel achter dat het in het begin iets lastiger is dan je denkt. Zo krijg je te maken met verschillende ingewikkelde termen, waardoor je misschien al snel weer afhaakt. Maar: met een beetje onderzoek ontdek je ook al snel dat het vaak allemaal best makkelijk te begrijpen is. Ook dit kennisbankartikel helpt je om weer iets te verduidelijken. In dit artikel staat het onderwerp crypto wallet Nederland centraal.

Crypto wallet Nederland

Laten we meteen maar met een antwoord komen op de belangrijkste vraag uit dit artikel. Wat is nu de beste crypto wallet in Nederland?

Ten eerste: een wallet kun je zien als een soort digitale portemonnee. Het is een plek waar je jouw gekochte cryptomunten kunt bewaren. Koop je bijvoorbeeld Bitcoin in Nederland, dan komen ze daar terecht.

De meest eenvoudige optie is om gebruik te maken van een Bitvavo wallet. Bitvavo is de goedkoopste en meest betrouwbare Nederlandse exchange en zij bieden de mogelijkheid om je cryptomunten te bewaren in een wallet op de exchange. Deze zijn over het algemeen erg veilig, maar daar heb jij zelf niet zo veel invloed op. Wil je wel wat meer invloed hebben? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een hardware wallet of een software wallet.

Hardware wallet Ledger (meest veilige optie)

Bekijk via hier de Ledger wallets

Waarom beleggen?

Allemaal leuk en aardig natuurlijk die crypto wallet, maar waarom zou je in eerste instantie überhaupt beleggen in crypto? Hieronder kan je een aantal redenen vinden.

  1. Volgens experts krijgen we in de toekomst steeds meer te maken met cryptomunten in ons leven. Investeer je in crypto, dan is dat dus ook een investering in de toekomst.
  2. Met een investering in crypto kan je op (zeer) korte termijn een flinke winst behalen.
  3. De cryptomarkt is altijd geopend. Je kunt op ieder moment jouw cryptomunten kopen en verkopen.

Crypto kopen kan via het Nederlandse handelsplatform Bitvavo, je kan via hier een gratis account aanmaken.

Stap voor stap lezen hoe je crypto kan kopen in Nederland en hoeveel mensen nou eigenlijk beleggen? Lees dan dit blog over: Crypto kopen Nederland

Reactie plaatsen