Wat is een crypto app?

Het is geen geheim dat we steeds meer te maken krijgen met crypto. Niet voor niets is de verwachting van experts dat het in ons dagelijks leven steeds belangrijker wordt. Voor de hand liggend is dan ook dat het wereldje zich steeds verder ontwikkelt. Dat levert soms lastige of vage termen op. Ook in dit artikel gaan we weer het één en ander ophelderen. Het staat namelijk in het teken van de vraag: wat is een crypto app?

Wat is een crypto app?

Je zult waarschijnlijk wel weten wat crypto is en ook wat een app is. Combineer je beide betekenissen, en je hebt al bijna je antwoord.

Een crypto app is namelijk een app die je kunt downloaden op je smartphone of tablet, dat zich richt op crypto. Vaak zul je dan al snel denken aan apps van exchanges, maar dat is niet het enige. Zo zijn er ook crypto apps die zich richten op het brengen van het laatste nieuws over crypto. Ook die kunnen enorm handig zijn!

Voorbeelden van crypto apps

Om het allemaal zo duidelijk mogelijk te maken, kan je hieronder enkele voorbeelden vinden van crypto apps.

Het eerste voorbeeld is de Bitvavo app. De app van deze Nederlandse exchange stelt je in staat om snel en eenvoudig te handelen in cryptomunten vanaf jouw account. Je hoeft dan niet in te loggen op je computer.

Een ander voorbeeld is de Crypto News app. Deze app is enorm handig voor mensen die geïnteresseerd zijn in crypto. Zo wordt er op de app nieuws rondom crypto gebracht en beschikt de app over de mogelijkheid om de markt te monitoren. Ook kan je met de Crypto news app je portfolio te managen.

Meer leren over handige crypto apps? Lees dan mijn artikel over: De beste crypto app

Reactie plaatsen