Crypto tips

Mensen zijn continu op zoek naar manieren om op een passieve manier een inkomen te verdienen. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar het is niet voor iedereen heel eenvoudig. Neem bijvoorbeeld crypto trading. Dit is iets waarbij mensen hopen om op korte termijn een hoog rendement te behalen. Dit is echter niet zomaar gedaan. Het is namelijk vaak lastiger dan dat het lijkt en beginners zullen al snel doorhebben dat een goed rendement niet vanzelfsprekend is. 

Toch is het zeker mogelijk. Niet voor niets zijn al die succesverhalen van enorme rendementen opgedoken. Ook jij kunt jouw rendement verhogen, als je moeite hebt met het handelen in crypto. 

Hoe? Daar gaan we een blik op werpen in dit artikel. Deze staat namelijk volledig in het teken van crypto tips. Uiteindelijk weet jij hoe je kunt proberen je rendement te verhogen, dus laten we snel van start gaan!

Wat zijn crypto tips?

Laten we beginnen bij het begin en gaan kijken naar wat crypto tips eigenlijk precies zijn. Dit kunnen we kort houden want eigenlijk weet je de betekenis al als je het leest.

Bitcoin investeren tips

Crypto tips zijn namelijk niets meer dan adviezen om jou verder op weg te helpen. Met crypto tips krijg je dus adviezen over wat je kunt doen om succesvoller in cryptomunten te kunnen handelen. Later in dit artikel gaan we kijken naar enkele tips.

Waarom crypto tips volgen?

Misschien denk je het wel aan te kunnen en wil je gewoon je eigen gang gaan met je crypto investeringen. Begrijpelijk, maar toch is het goed om even crypto tips te gaan lezen.

Het zijn natuurlijk slechts adviezen die je op weg kunnen helpen, maar het is aan jou of je deze adviezen ook overneemt. Toen ik zelf begon met crypto, liep het allemaal niet heel voortvarend. Daarom ben ik destijds gaan kijken naar wat crypto tips en sindsdien heb ik mijzelf behoorlijk ontwikkeld. Ik ben nu wegwijs in de wereld van crypto en kan zelfstandig traden. Daarom is mijn advies ook zeker om een aantal tips door te nemen.


De beste crypto tips

We zijn dan eindelijk bij het punt aangekomen waar het in dit artikel eigenlijk om draait. We gaan nu kijken naar enkele van de beste crypto tips. Deze kunnen jou verder op weg helpen naar een nog hoger rendement bij crypto investeringen. Nogmaals: het zijn tips en je moet zelf beslissen of je deze wilt gaan volgen.

1. Maak gebruik van crypto signals

Het investeren in crypto kan erg ingewikkeld zijn. Met name het kiezen van de juiste trade kan erg lastig zijn. Gelukkig bestaat hiervoor een hulpmiddel. Daarom is dit een belangrijke crypto tip: maak gebruik van crypto signals. Het mooie hiervan is dat je geen kennis of ervaring nodig hebt, terwijl je als beginner wel volop mee kan profiteren van stijgende koersen. Bij crypto signals ontvang je signalen over de voorspellingen van de koers van een bepaalde cryptomunt. Je kopieert in principe de trades van experts, waardoor jij ook de vruchten kunt plukken. Erg simpel en enorm handig!

Bekijk hier de crypto signalen die wij ook gebruiken. 

2. Volg een cursus

Het is goed te begrijpen dat je jouzelf ook wilt ontwikkelen en op termijn zelf alle keuzes wilt maken. Uiteindelijk stap je dan af van crypto signals. Maar toch is het dan een goed idee om een cursus te gaan volgen. Op die manier leer je de fijne kneepjes van de cryptowereld en word jij klaargestoomd om volledig zelf aan de slag te gaan met trading.

3. Houd je emoties onder controle

Misschien denk je: wat hebben emoties met cryptomunten te maken? Nou, heel veel. Het gebeurt namelijk enorm vaak dat er bij het handelen in crypto emoties komen kijken. Als je bijvoorbeeld verlies maakt, gaat men vaak uit emotie meer kopen om verlies te compenseren, wat leidt tot meer verlies. Een ander voorbeeld is panic selling. Bij een negatieve koersbeweging wordt vaak alles verkocht in de hoop om niet nog meer verlies te maken. Dit heeft alleen vaak tot gevolg dat de koers alleen maar meer daalt. Het is dus te allen tijde verstandig om je hoofd erbij te houden en zeker geen impulsieve beslissingen te nemen.

4. Buy low, sell high

Natuurlijk klinkt het logisch, maar bij cryptomunten is het doel om laag in te kopen en hoog weer te verkopen. Houd daarom de cryptokoersen goed in de gaten. Zit een koers op een laag punt? Dan is dat misschien wel het perfecte moment om in te stappen.

5. Reken niet op snelle winst

Hoewel de cryptomarkt erg volatiel is en er van alles kan gebeuren, is het belangrijk dat je bereid bent om ook voor op de lange termijn te investeren. De voorspellingen zijn dat veel koersen nog ver door kunnen stoten, dus het is verstandig om ook te investeren voor de lange termijn.

Moet ik alle tips van crypto volgen?

Goed, je zult dus inmiddels wel doorhebben dat er enorm veel verschillende tips zijn als het gaan om handelen in cryptomunten. Iedere tip heeft zo zijn eigen waarde. Dit wil echter niet zeggen dat je zomaar iedere tip moet volgen.

Voor iedereen heeft het volgen van een tip weer een ander effect. Zo kan het zijn dat het effect tegenvalt voor de ene persoon, terwijl het voor de andere persoon goud waard is. Je hoeft dus echt niet zomaar achter iedere tip aan te lopen om op die manier te hopen dat je rendement een beetje verhoogt. Het is wel aan te raden om enkele ervan te volgen, maar de keuze is uiteindelijk geheel aan jou.

Hoe kan ik aan de slag met crypto?

Je hebt inmiddels allerlei crypto tips kunnen lezen. Leuk en aardig natuurlijk, maar wat moet je doen om überhaupt met crypto te beginnen? Om je hiermee een quick-start te geven, kan je hieronder een eenvoudig stappenplan vinden.

De eerste stap die je neemt, is het vergroten van je kennis. Natuurlijk is dit niet verplicht, maar zeker aan te raden. Op die manier vergroot je simpelweg je kans op succes enorm.

Heb jij het gevoel dat je er klaar voor bent? Mooi, dan kan je aan de slag. Maak ten eerste een account aan bij een exchange. Hier heb jij de mogelijkheid om cryptomunten te kopen en verkopen. Hiervoor is Bitvavo aan te raden. Dit is namelijk een Nederlands platform en staat bekend als de meest betrouwbare en de goedkoopste. Je navigeert naar de website en klikt op aanmelden. Hier kan je jouw persoonlijke gegevens invullen. Zorg ervoor dat deze kloppen, om latere problemen te voorkomen.


Na het bevestigen van je gegevens, is je account gemaakt, maar nog niet gereed voor gebruik. Het is namelijk nog nodig om enkele stappen te doorlopen ter verificatie. Deze stappen wijzen zich vanzelf. Je moet bijvoorbeeld denken aan het uploaden van een geldig identiteitsbewijs.

Heb je vervolgens de verificatie doorlopen, dan kan je jouw account gaan gebruiken. Nu is het nodig om geld te gaan storten waarmee je de crypto kunt gaan kopen. Spreek met jezelf een bedrag af en klik op ‘tegoed opwaarderen’. Hier vul je het bedrag in en je kunt betalen op meerdere manieren, zo ook eenvoudig met iDEAL.

Na de storting kan je gaan navigeren naar het aanbod van Bitvavo. Daar kies je vervolgens een munt uit om in te gaan investeren. Deze selecteer je en je vult een bedrag in dat je in wilt leggen. Je kunt er ook voor kiezen om het gestorte bedrag te investeren in verschillende cryptomunten, om zo je risico te spreiden. Tenslotte rond jij je aankoop af en is het wachten op de hopelijk positieve koersontwikkelingen.

Gratis aanmelden bij Bitvavo

Conclusie

Inmiddels heb je weer het einde bereikt van dit artikel. We hebben hierin gekeken naar crypto tips. Je weet nu wat het zijn, hoe ze jou kunnen helpen. Oftewel, je bent nu volledig op de hoogte van enkele belangrijke tips in de crypto wereld.

Als het goed is, kan je daarmee nu aan de slag gaan en hopelijk je rendement verhogen. Ik hoop dat dit artikel nuttig is geweest voor jou en uiteraard hoop ik je ook weer terug te zien bij het volgende artikel!

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen