Beste crypto app

Inmiddels zul je wel het één en ander weten van de wereld van crypto. Het is dan ook geen geheim dat dit wereldje continu in ontwikkeling is en zich steeds verder uitbreidt. Op de hoogte blijven kan dan soms wel eens lastig zijn. Daarom gaan we in dit artikel weer iets behandelen wat een rol speelt in de wereld van crypto. Hierin gaan we namelijk kijken naar de beste crypto app. We zullen een blik werpen op wat het precies is, welke crypto apps er zijn en we gaan uiteraard kijken naar welke crypto apps nu de beste zijn om te gebruiken. Laten we in elk geval snel beginnen!

Wat is een crypto app precies?

Laten we eerst even een blik gaan werpen op wat een crypto app precies is. Dat is namelijk heel simpel en misschien kan je de betekenis ook al wel herleiden vanuit het woord.


Een crypto app is namelijk gewoon een applicatie die je kunt downloaden op je telefoon of tablet, die zich richt op crypto. Je kunt daarbij denken aan verschillende dingen. Wat deze dingen zijn, ontdek je in het stukje hieronder.

Welke crypto apps zijn er?

Je weet nu wat een crypto app is. Maar wat voor type apps zijn er nu eigenlijk? Dat zijn er namelijk meerdere.

De eerste is het meest voor de hand liggend. Dat zijn namelijk de apps van exchanges. Deze zijn erg handig: je kunt dan te allen tijde onderweg crypto handelen vanaf je telefoon. Vrijwel iedere grote exchange beschikt over zo’n app, waarbij de ene natuurlijk iets beter in elkaar steekt dan de ander. De beste app voor het handelen in crypto ga je later in dit artikel ontdekken.

Er zijn ook crypto apps die zich richten op het brengen van het laatste relevante nieuws over crypto. Als je een dergelijke app downloadt, dan blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom crypto. Erg handig als je bijvoorbeeld wat gerichter wilt investeren, of gewoon geïnteresseerd bent in het onderwerp.

Verder bestaan er apps die jou in de gelegenheid stellen om alle cryptokoersen in de gaten te houden. Natuurlijk kan dit bij een app van een exchange vaak ook, maar daar kan je alleen de koersen zien van de cryptomunten die er op dat platform aan worden geboden. Daarnaast kan je op een dergelijke app ook veel uitgebreider de koersen bijhouden.

De beste crypto app

Dan is het nu tijd om een blik te gaan werpen op waar het in dit artikel eigenlijk om draait. We gaan namelijk kijken naar de beste crypto app. Hieronder kun jij een lijstje vinden met daarop de beste apps van dit moment. Let wel: de apps staan in willekeurige volgorde. Het is dus niet zo dat de eerstgenoemde ook meteen de beste is.

Bitvavo app

Als je het hebt over de beste app voor crypto, kan de app van Bitvavo niet ontbreken. Deze in Nederland gevestigde exchange staat al bekend als de goedkoopste en meest betrouwbare van ons land, maar ook met hun app hebben ze de plank niet misgeslagen.

Met de Bitvavo app kan je vrijwel alles doen wat je van een exchange mag verwachten. Het kopen van cryptomunten gaat enorm snel, evenals het verkopen. Ook is het erg eenvoudig om met de app de koersen in de gaten te houden. Zo mis je nooit meer een goed koop- of verkoopmoment.

Crypto app: Bitvavo

Dat de app goed is, wordt ondersteund door de beoordelingen van gebruikers. In de Play Store zijn er namelijk meer dan 3.000 beoordelingen achtergelaten. Daar is een score uitgekomen van 4,5 op een maximum van 5. De duidelijkheid en veiligheid van de Bitvavo app kunnen met name op complimenten rekenen. Al met al is het een app die zeker in het rijtje met beste apps voor crypto thuishoort.

Je kunt via de knop hieronder een gratis Bitvavo account aanmaken, en zodra je dat gedaan hebt kan je ook de app downloaden op je telefoon en inloggen op je Bitvavo account.

Aanmelden

  • Start vandaag nog met het investeren in Bitcoin via Bitvavo

Crypto news

Als je handelt in crypto, is het geen gek idee als je op de hoogte wilt blijven over het laatste nieuws. Gelukkig heb je de mogelijkheid om de crypto news app te downloaden. Deze is namelijk enorm handig vanwege de vele functies.

Crypto app: crypto news

Ten eerste biedt de app natuurlijk de mogelijkheid om het laatste interessante nieuws over crypto te lezen. Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en kan je daar eventueel op inspelen bij toekomstige investeringen. Crypto news is een zeer gewaardeerde app en het krijgt dan ook een 4,6 als beoordeling op Google Play op een maximum van 5. Al met al zou je kunnen zeggen dat dit de beste crypto nieuws app is.

CoinGecko

Als we het hebben over gewaardeerde apps, kan CoinGecko eigenlijk ook niet ontbreken. Hoewel deze misschien iets minder bekend is, heeft het zeker een enorme toegevoegde waarde. Dat is ook te zien aan de beoordeling van een 4,7 op een maximum van 5 op Google Play.

Met de gratis app van CoinGecko kan je namelijk de real-time marktgegevens volgen voor meer dan 8.000 cryptomunten! Heel nuttig als je onderzoek doet naar bijvoorbeeld een nieuwe mogelijke investering. Verder kan je met deze app je eigen portfolio bouwen en je winst en verlies in realtime bijhouden. Een andere handige functie: je kan prijswaarschuwingen instellen. Je ontvangt dan een melding als er grote marktbewegingen zijn.

Crypto app: CoinGecko

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Ook dat kan bij CoinGecko. Je vindt er al het trending cryptonieuws van de beste nieuwssites. De app verdient dus absoluut een plekje in deze lijst.

Exodus

Tenslotte verdient Exodus ook een plek in de lijst. Deze app biedt je namelijk de mogelijkheid om op een eenvoudige en simplistische manier jouw gekochte cryptomunten te bewaren, als je bijvoorbeeld niet helemaal overtuigd bent van een exchange wallet. Exodus is dus een Bitcoin wallet app.

Crypto app: Exodus

Niet alleen dat, maar je kan ook je portfolio bijhouden en handelen in cryptomunten. Met een beoordeling van 4,5 op een maximum van 5 kan de plek op de lijst goed verdedigd worden. Gebruikers zijn aangenaam verrast over het gebruiksgemak en de veiligheid. In ieder geval is dit dus een zeer handige app wanneer jij op zoek bent naar een betrouwbare crypto wallet.

Investeren in crypto: hoe helpen crypto apps?

Ben jij al aan het investeren in cryptomunten? Dan kan een crypto app je daarbij helpen. Misschien zelfs nog wel meer dan dat je denkt. Een app heb je op je telefoon namelijk altijd bij de hand, waardoor je waar je ook altijd de cryptowereld bij de hand hebt.

Het handelen in cryptovaluta is voor velen ingewikkeld, maar door het gebruik van crypto apps wordt het toch weer wat simpeler. Dat komt mede doordat apps een erg gebruiksvriendelijke en simpele interface hebben, die voor bijna iedereen wel te begrijpen is. Websites zijn vaak toch iets ingewikkelder.

Hoe de apps je in de praktijk helpen? Stel, je handelt in cryptomunten, maar bent niet thuis. Dan kan je dus niet continu de koersen in de gaten houden. Met een handige crypto app kun je bijvoorbeeld meldingen ontvangen, waardoor je dat ook niet zelf hóeft te doen. Vervolgens kan je dan met een app van een exchange crypto kopen of verkopen.

Beginnen met investeren in Bitcoin en cryptocurrencies?

Om in Bitcoin te investeren heb je een account nodig bij een crypto exchange. Dit is een platform waar je Bitcoin kan kopen, verkopen en bewaren. De grootste en veiligste crypto exchange van Nederland is Bitvavo.


Ik maak zelf al 3 jaar gebruik van Bitvavo en ik raad het platform zeker aan.

Een account aanmaken is gratis en binnen een paar minuutjes gedaan. Daarna kan je veilig Bitcoin kopen, verkopen en bewaren.

Nog geen account bij Bitvavo? Open hier je gratis account. 

Conclusie

Je bent inmiddels alweer aan het einde gekomen van dit artikel. We hebben het hierin gehad over de beste crypto app. Je weet nu wat een dergelijke app is, welke soorten crypto apps er zijn en je bent op de hoogte van de beste apps op het gebied van crypto. Deze gaan jou zeker verder helpen!

Hopelijk heb je in dit artikel gevonden waar je naar op zoek was en heb je nuttige informatie gekregen. Bedankt voor het lezen en hopelijk zie ik je terug bij het volgende blogbericht.

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen