Wat is een cryptomiljonair?
08 oktober 2022 
in Crypto

Wat is een cryptomiljonair?

Er gaan vaak verhalen rond van mensen die veel geld verdienen in de cryptowereld. Dat investeringen zich flink uit kunnen betalen en dat cryptokoersen soms meerdere keren over de kop kunnen gaan is een feit. Maar hoe groot is de kans dat ook jij de vruchten plukt en miljonair wordt dankzij crypto? In dit akartikel kijken we naar wat een cryptomiljonair nu precies is.

Wat is een cryptomiljonair?

Een cryptomiljonair is iemand die meer dan een miljoen heeft verdiend door middel van het handelen in crypto. Iedereen begint op een bepaald punt met investeren in cryptomunten. Hierbij is de één succesvoller dan de ander. Slim investeren op de juiste momenten en het hebben van geluk is de succesformule.

Kan ik ook cryptomiljonair worden?

Miljonair worden klinkt natuurlijk fantastisch, maar is het worden van cryptomiljonair ook voor jou een optie?

Het kan zeker, maar de kans is erg klein dat het jou lukt, tenzij je een professional bent en wat geluk hebt. Je moet er in elk geval niet vanuit gaan dat je miljonair wordt met crypto handelen. Hiervoor moet je ook wel flinke bedragen investeren, en velen kunnen zich dit nog niet veroorloven.

Hoewel je nooit nooit moet zeggen, is de kans erg klein. Ga vooral niet mee in alle verhalen die vertellen hoe je cryptomiljonair moet worden, maar blijf investeren met je verstand. Maak voor een investering dus ook altijd een analyse. Dan zul je zien dat je altijd wel een leuk rendement kan behalen.

Cryptomiljonair worden is dus slechts voor weinigen weggelegd. Er zijn ook veel verhalen bekend van mensen die veel geld hebben verloren omdat ze niet slim investeren en alleen snel de jackpot wilden. Deze verhalen komen echter minder vaak aan het licht.

Elke miljonair moet ergens beginnen 

Dat je niet zomaar miljonair wordt door het investeren van enkele honderden of duizenden euro's in crypto, mag nu wel duidelijk zijn. Echter betekent dat natuurlijk niet dat je geen mooie rendementen kan behalen met het investeren in crypto. 

De cryptomarkt is relatief nog erg jong, en de kansen dienen zich voor. Met de juiste kennis en wat geduld kan je al een heel eind komen. 

Elke miljonair is ergens begonnen, en zo zou je dat ook zelf moeten doen. 

De eerste stap in de goede richting is het kopen van je eerste crypto. Dit is erg eenvoudig. 

Je maakt een account aan bij een crypto exchange en je kan vervolgens al vanaf €5 investeren in Bitcoin of andere cryptomunten.

Wij raden Bitvavo aan. Dit is de grootste en meest veilige exchange in Nederland. Hier kan je meer dan 180 cryptomunten verhandelen en bewaren. 

Het aanmaken van een accounts is gratis en kan je hieronder doen. 

Gratis aanmelden bij Bitvavo

Mocht je jezelf verder willen ontwikkelen, neem dan deel aan onze gratis crypto community.

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen