Welke crypto bij Bitvavo?

Wil je graag geld verdienen door te beleggen in cryptomunten? Dit is mogelijk door een account aan te maken op Bitvavo. Er zijn allerlei coins op Bitvavo die je kan kopen en verkopen.

Met Bitvavo coins geef jij jezelf de mogelijkheid om op een snelle manier geld te verdienen.

Had je in 2017 geïnvesteerd in cryptomunten, dan had je inmiddels miljonair kunnen zijn. Veel mensen zijn er ontzettend rijk mee geworden.

Troost je, want de koersverwachtingen voor veel coins zijn nog steeds positief en dus is het nú het moment om in te stappen.

Welke cryptocoins zijn er beschikbaar op Bitvavo? We vertellen je er graag meer over in dit artikel.

Geld verdienen met coins

Via ons platform vertellen we je van alles over geld verdienen. Dit is bijvoorbeeld ook mogelijk met cryptomunten. Het is een aantrekkelijke manier om snel geld te verdienen en bovendien een prima alternatief voor geld op je spaarrekening laten staan.

De rente bij de bank is al heel lang niet meer wat het vroeger was en dus gaan mensen op zoek naar andere manieren om hun vermogen te vermeerderen. Bitvavo coins kopen is een interessante manier om te handelen in cryptomunten. Er is van alles mogelijk voor zowel de beginnende als de gevorderde belegger.

Bitvavo coins: wat is het aanbod?

Bij Bitvavo kies je uit meer dan 150 digitale valuta. Dit doe je ook nog eens bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland. De broker is in 2017 van start gegaan en heeft inmiddels een aantrekkelijk aanbod cryptomunten voor beginnende en ervaren beleggers.

Kies bijvoorbeeld uit de volgende cryptomunten bij Bitvavo: Zilliqa, Ripple, Stellar, Tron, NULS, Aion en Golem. Bovendien wordt het aanbod cryptocurrencies met enige regelmaat uitgebreid. Vanzelfsprekend beslis jij in welke cryptocurrencies je handelt. Heb je hulp nodig? Neem gerust contact op met de Bitvavo klantenservice.

Waarom Bitvavo coins kopen?

Via Bitvavo coins kopen is om meerdere redenen interessant. Wij zetten de voordelen van Bitvavo voor je op een rij:

  • Je betaalt maximaal 0,25 procent aan transactiekosten.
  • De staking rente loopt op tot wel 10,5 procent.
  • Deze broker heeft een uitgebreid aanbod cryptocurrencies.
  • De website en de klantenservice zijn in de Nederlandse taal.
  • Betalen doe je via iDEAL en transacties verlopen via een beveiligde SSL-technologie.

Bitvavo coins verkopen: hoe doe je dat?

Wil jij je Bitvavo coins op het juiste moment verkopen? Dan is het prettig om te weten hoe dit werkt. Zorg dat je een account hebt aangemaakt en dat je bankrekening gekoppeld is. Ben je tevreden met het geboekte rendement? Verkoop je cryptomunten met slechts enkele muisklikken.

Bitcoin kopen of verkopen Bitvavo
Kopen of verkopen van Bitcoin via Bitvavo

Let op: winst maken doe je alleen dankzij een goede timing. Handel niet te impulsief en verkoop ook niet direct je munten als de koers keldert. Na een flinke daling kan een coin ook weer gaan stijgen en dan trek je de haren uit je hoofd omdat je je munten al hebt verkocht.

Bitvavo nieuwe coins 2021

Iedereen wil natuurlijk de beste crypto van 2021 kopen. Er zijn echter veel factoren die invloed hebben op de koers van cryptocurrencies. Wat een munt doet, weet je altijd pas achteraf. Wel heeft het zin om te kijken naar veelbelovende cryptomunten. Die hebben namelijk de meeste potentie. Wij noemen een aantal cryptomunten waar dit voor geldt: Ethereum, VeChain Thor en Cardano.

Uiteraard beslis jij waar jij je geld instopt. Verspreid daarom je kansen via het Bitvavo platform en zie uit naar een leuk rendement. Weet je nog niet veel over beleggen in cryptocurrencies? Lees je dan goed in via verschillende artikelen of vraag ervaren beleggers om je te helpen.

Waar let je op bij het kopen van Bitvavo coins?

Bij het kopen van cryptomunten in 2021 let je op een aantal belangrijke zaken. Zo moeten de munten beschikbaar zijn in Nederland en kijk je naar de trading fee. Daarnaast ga je zorgvuldig te werk, want je voorkeur gaat uit naar een betrouwbare cryptocurrency exchange.

Een goede beveiliging is daarom essentieel. Gelukkig zit je bij Bitvavo helemaal goed, want hier krijg je direct een overzicht van de munten die je kan kopen en verkopen. Daarnaast betaal je slechts een nihil bedrag aan transactiekosten en is ook de beveiliging uitstekend geregeld.

Wanneer nieuwe coins op Bitvavo?

Handel je al een tijdje op Bitvavo of ben je misschien net begonnen? Bitvavo lanceert regelmatig nieuwe valuta. Ben je een actieve belegger, dan doe je er goed aan om het aanbod op Bitvavo in de gaten te houden.

Op dit moment loopt er een leuke actie, want tot de eerste 1.000 euro betaal je geen transactiekosten. Een uitstekende reden om vandaag nog te starten met Bitvavo coins. Kortom: regelmatig verschijnen er Bitvavo nieuwe coins, dus zorg dat je de boot niet mist!

Wat zijn Bitvavo staking coins?

Naast actief beleggen in Bitvavo coins kan je ook nog een stap verder gaan. Dit doe je bijvoorbeeld via Bitvavo staking coins. Het is een passieve manier om geld te verdienen met cryptomunten en levert jou een extra rendement op. Bij staking ontvang je rente over de crypto die jij in bezit hebt.

Die crypto houd je voor een bepaalde tijd vast in je wallet. Dit levert je een aantrekkelijke beloning op en lijkt daarom op de rente die je vroeger kreeg op je spaarrekening. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan ons artikel Bitvavo staking.

Start met handelen in cryptomunten via Bitvavo

  • Veilig en eenvoudig crypto verhandelen? Dat doe je via het Nederlandse handelsplatform Bitvavo. Koop, verkoop en bewaar meer dan 175 cryptomunten, waaronder Bitcoin en Ethereum, bij de grootste en goedkoopste crypto exchange van Nederland.

Open hier je gratis Bitvavo account


Liever eerst een uitgebreide review lezen over Bitvavo? Bekijk dan hier mijn ULTIEME Bitvavo review.

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen