MoneyTalks Community van Madelon Vos review
26 september 2022 

MoneyTalks Community van Madelon Vos review

Het verdienen van een passief inkomen is bij vrijwel iedereen wel welkom. Dit houdt namelijk in dat jij geld kan verdienen, zonder hier veel voor hoeven te doen (soms zelfs helemaal niks!). Denk dan bijvoorbeeld aan affiliate marketing, maar ook zeker aan het investeren in cryptomunten. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen hiermee begonnen en velen van hen hebben een leuk rendement kunnen verdienen.

Echter, het is geen gegeven dat je altijd maar winst maakt op investeringen in crypto. Beginners maken bijvoorbeeld vaak onnodige fouten en mensen handelen vaak op de verkeerde manier. Jammer, want deze fouten kunnen vaak voorkomen worden. Hoe? Door gebruik te maken van handige hulpmiddelen. De MoneyTalks community van Madelon Vos is hier een voorbeeld van. Dankzij deze community kan je meer halen uit je investeringen. Hoe het ook nuttig voor jou kan zijn, ga je ontdekken in deze MoneyTalks Community Review!

Probeer de MoneyTalks community nu 7 dagen voor slechts €1

Wat is de MoneyTalks Community?

Je zult ongetwijfeld wel een idee hebben van wat een community is. Dat is namelijk heel simpel: een groep mensen met dezelfde interesse die hier met elkaar over praten. De MoneyTalks Community is er hier dus ook eentje van. Maar wat houdt deze precies in?

MoneyTalks Community Review

Misschien kan je het al wel een beetje afleiden uit het woord MoneyTalks. Het gaat er om geld verdienen. In de community zitten allemaal mensen met dezelfde interesse: investeren in onder andere de cryptomarkt. Goed om te weten: de community werkt volledig via Discord.

In de community kan er worden gepraat en gediscussieerd over bijvoorbeeld investeren en crypto. Ook is het mogelijk om vragen te stellen en hierop antwoord te krijgen van experts. Hoe de community precies in elkaar zit, kan je later in deze review lezen.

Wie is Madelon Vos?

Goed, je weet nu dus wat de MoneyTalks Community is. Echter weet je nog niet wie de personen achter deze community zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen van de community en de functionaliteit ervan, zullen we daar hieronder naar gaan kijken.

De persoon achter de MoneyTalks Community is Madelon Vos. Wellicht dat deze naam je al wel iets zegt, aangezien die wel vaker valt in de cryptowereld. Dat is niet voor niks, want sinds 2013 is ze al actief in de financiële markten en daarmee is ze inmiddels al erg ervaren.

Madelon Vos Moneytalks Community Review

Ze is zeven dagen per week bezig met het maken van content over haar passies: (macro-)economie, Bitcoin/Crypto, en technische analyse. De kennis deelt ze graag met anderen, zodat zij zichzelf ook kunnen ontwikkelen. Haar doel is om samen te gaan voor het maximale resultaat en daarom heeft ze meerdere producten ontwikkeld. Daar valt dus ook de MoneyTalks Community onder, maar ook enkele andere producten. Daar zal je later in deze review meer over lezen.

Madelon Vos social media

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van Madelon, gaan we nog even een kijkje nemen op haar sociale media. Want laten we eerlijk zijn, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. Daarnaast kunnen sociale media veel vertellen en laten zien over een persoon.

Zo heeft Madelon Vos een eigen YouTube kanaal. Inmiddels heeft deze bijna 100.000 abonnees. Op dit kanaal praat ze over allerlei financiële zaken. Denk dan bijvoorbeeld aan de hoge inflatie, het laatste belangrijke financiële nieuws, maar natuurlijk ook aan crypto. Op haar kanaal uploadt ze regelmatig een nieuwe informatieve video. Je kan hier natuurlijk zelf een kijkje nemen om een indruk te krijgen van Madelon Vos.

Madelon Vos YouTube

Verder is ze ook actief op Instagram. Daar is haar account geverifieerd en heeft ze meer dan 80.000 volgers. Op Twitter is ze ook actief, en heeft ze ruim 65.000 volgers.

Wanneer we kijken naar haar social media, kunnen we eigenlijk niet anders concluderen dat Madelon Vos een vrouw is die betrouwbaar over komt en die graag haar passie voor en kennis over investeren met jou wil delen.

Hoe werkt de Community?

Nu je een beetje een helder beeld hebt van wat de community is, gaan we kijken naar hoe deze daadwerkelijk in zijn werking gaat.

Eerder heb je gelezen dat de community loopt via Discord, een sociaal platform. Wanneer je lid bent geworden en hebt betaald, wordt de toegang verleend en kom je in de omgeving terecht.

Wanneer je bent ingelogd en je zit in de omgeving van de community, dan krijg je eerst een welkomstbericht te zien. In dat bericht heet Madelon Vos je persoonlijk welkom.

Moneytalks Community

Belangrijk

Als je dan links in het scherm kijkt, zie je het menu. Daarin staan alle categorieën van de community. Onder het kopje ‘belangrijk’ kan je standaard dingen vinden. Naast het welkomstbericht vind je er ook aankondigingen van dingen die komen gaan en berichten van experts met updates over wat er gaande is. Verder kan je er ook de huisregels vinden. Deze dien je te volgen, anders riskeer je een ban uit de community.

Kanalen

Onder het kopje kanalen wordt het een stukje interessanter. Daar kan je verschillende channels vinden over verschillende onderwerpen waar je met elkaar over kunt praten. Zo heb je een loungeroom, waar je elkaar goedemorgen kunt wensen en in principe kunt praten over van alles en nog wat.

Daaronder staan er chatruimtes die zijn gericht op specifieke onderwerpen. Dan kan je denken aan een chatruimte gericht op Bitcoin, altcoins en NFT’s bijvoorbeeld. Ook kan er worden gesproken over andere dingen dan cryptomunten.

Waar het hoofdzakelijk wel over crypto gaat, richt de community zich ook op andere investeringen. Om die redenen zijn er ook chatruimtes die zijn gericht op de beurs, goud en zilver, vastgoed en macro-economie.

Moneytalks Bitcoin kanalen

Ook handig: het questions and answers kanaal. Daar kan je een vraag stellen als je iets wilt weten of als je een probleem hebt. Deze zal dan zo snel mogelijk worden beantwoord.

Er is ook een kanaal gericht op technische analyses. Daar is het mogelijk om jouw eigen analyses te delen en daarop feedback te ontvangen. Zo ontwikkel jij jezelf en natuurlijk is het ook een voordeel dat je de analyses van anderen kan gebruiken.

Tenslotte zijn er nog een paar chatrooms waarin het gaat over de volgende onderwerpen: leveraged trading, beginnerskanaal (speciaal waar beginners bijvoorbeeld ‘simpele’ vragen kunnen stellen) en polls. Ook is er eentje gericht op de MoneyTalks meetup, waar leden van de community in het echt elkaar opzoeken.

Analyses

Onder het kopje kanalen staat er dus al heel veel, maar daar houdt het bij de MoneyTalks Community nog niet op. Zo is er ook de categorie analyses.

Bij deze categorie zijn er 3 chatruimtes. Eentje is gewijd aan Bitcoin. Daar kan je actuele analyses over de koers van Bitcoin met toelichting vinden en daar dus op inspelen met jouw investeringen. Uiteraard is dit geen garantie voor succes. Het is geen financieel advies, enkel een analyse.

Moneytalks Community Bitcoin analyses

Een andere chatruimte is gewijd aan altcoins. Deze ruimte werkt hetzelfde als die van Bitcoin, alleen worden er daar analyses gedeeld over altcoins. Dat zijn alle andere cryptomunten die bestaan naast Bitcoin. Deze ruimte is erg handig als je onderzoek aan het doen bent naar een nieuwe interessante investeringsmogelijkheid. Je kan er inspiratie opdoen en mogelijkheden tegenkomen waar je zelf niet aan gedacht zou hebben.

In de laatste ruimte van deze categorie kan je analyses vinden over de beurs en edelmetalen. Handig wanneer je een investering wilt doen in iets anders dan cryptomunten.

Updates

De community heeft ook een categorie gewijd aan updates. Daar kan je de video’s vinden van MoneyTalks, evenals de nieuwste interessante Youtube video’s. Verder vind je er ook de belangrijke tweets en een Instagram feed, evenals een feed waarin het laatste nieuws te vinden is.

Statische content

De laatste categorie in het menu is statische content. Daar komen aanbevolen platformen voorbij, is er een overzicht te vinden van de diensten van Madelon Vos en kan je een kopje vinden die in het teken staat van educatie. Deze is handig als je wat bij wilt leren over crypto en investeren. Tenslotte kan je bij deze categorie de planning en contactgegevens vinden. Als allerlaatst is er info te verkrijgen over het affiliate programma.

Hoe kan de MoneyTalks Community mij helpen?

Dat brengt ons bij de vraag waar het eigenlijk allemaal om gaat: what is in it for me? Wanneer je een dergelijke investering doet zoals in de MoneyTalks Community, wil je uiteraard wel weten dat je hier voldoende voor terugkrijgt.

Gelukkig kan de MoneyTalks Community van Madelon Vos meerwaarde bieden aan iedereen. Het maakt niet uit of je een beginner bent, of al wat meer ervaren.

Voor beginners is het fijn dat je er niet alleen voor staat. Je kan altijd worden geholpen door experts en kan altijd ergen terecht met je vraag. Daarnaast kan je beginnen met investeren zonder veel kennis te hebben, want je kan de analyses van de experts volgen. Echter is het wel aan te raden om eerst de nodige kennis op te doen. Gelukkig zal jij jezelf automatisch ontwikkelen als je actief blijft in de community.

Voor de meer ervaren handelaren is het fijn dat de community zo uitgebreid is. Je zit niet enkel vast aan crypto, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Verder kan het een hoop tijd besparen wanneer je niet zelf technische analyses uit hoeft te voeren.

Probeer de MoneyTalks communtity nu voor €1

Mijn ervaringen

Zelf ben ik ook lid van de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Enkele jaren geleden ben ik beginnen met het investeren in crypto, wat goed beviel. Echter wilde ik ook onderzoeken op welke manieren er nog meer rendement te behalen viel.

Na het doen van wat onderzoek, heb ik een aantal dingen geprobeerd. Zo ben ik gaan proberen te traden aan de hand van de crypto signals van Corné Marchand. Hoewel mij dit nog altijd zeer goede resultaten oplevert, wilde ik nog altijd mijn horizon verbreden en toen kwam ik uit bij Madelon Vos.

Haar producten kregen erg goede reviews en dus besloot ik zelf om ook maar even een kijkje te nemen. Al snel besloot ik lid te worden van de MoneyTalks Community en daar heb ik achteraf zeker geen spijt van!

Natuurlijk was ik aan het begin wel wat sceptisch. Ook voor mij was dit een investering en ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Echter was de scepsis achteraf nergens voor nodig. Nadat ik een abonnement had afgesloten voor een jaar, kwam ik vrijwel direct in de community terecht. Eenmaal daar was ik verbaasd over de mogelijkheden en wat het allemaal te bieden had.

Zelf vind ik het een groot voordeel dat de community veelzijdig is. Mocht je even geen zin hebben in crypto investeringen, kan je ook aan de slag gaan met vastgoed en daarover discussiëren bijvoorbeeld. Verder is het echt top dat je niet alleen informatie overneemt, maar ook echt jezelf ontwikkeld. Het is mogelijk om je technische analyses te delen en daar feedback op te ontvangen, waardoor je steeds beter daarin wordt.

Al met al ben ik zeer te spreken over de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Het is veelzijdig, nuttig en helpt je enorm bij het maken van investeringen. Daarnaast is het fijn om een groepsgevoel te hebben. Je staat er niet alleen voor en kan altijd ergens je vraag stellen. Daarnaast kan je altijd elkaar motiveren, wanneer de motivatie even weg is. Voor mij is het lid worden van de community een echte toegevoegde waarde.

Ervaringen van andere gebruikers

Hierboven heb ik mijn eigen ervaringen gedeeld. Echter geeft dit nog niet een duidelijk beeld van de ervaringen van gebruikers in zijn algemeenheid. Om deze review voor jou zo compleet mogelijk te maken, zullen we dat hieronder gaan doen.

Om erachter te komen wat andere gebruikers vinden van de MoneyTalks Community, gaan we een kijkje nemen op de website Trustpilot. Dat is een platform waar gebruikers reviews achter kunnen laten.

In het geval van de MoneyTalks Community is dit enkele tientallen keren gedaan. De maximale score die gegeven kan worden is een 5 en een 1 is de slechtste score. Van alle beoordelingen voor de community is er een gemiddelde uitgekomen van 4,4. Daarmee scoort het dus erg goed. Maar waar zijn de mensen dan zo erg over te spreken?

Moneytalks Community ervaringen

Ten eerste vermelden veel positieve reviews het feit dat de begeleiding goed is. Je kan met de community 1-op-1 hulp krijgen van experts en kan te allen tijde vragen stellen. Daarnaast wordt ook vaak benoemd dat de mensen heel aardig zijn en daardoor een fijn gevoel heerst in de community.

Al met al zijn er bijna geen negatieve reviews te vinden en dat zegt wel wat. De MoneyTalks community scoort simpelweg erg goed bij haar gebruikers.

Probeer nu 7 dagen voor €1

MoneyTalks Community van Madelon Vos voordelen

Inmiddels heb je al het één en ander kunnen lezen over de MoneyTalks Community. We hebben namelijk al het nodige behandeld, maar zou jij alle belangrijkste voordelen al kunnen opnoemen? Zo niet, dan kan je hieronder een handig overzicht vinden.

  • Door lid te worden van de MoneyTalks Community van Madelon Vos, wordt je lid van een groep met mensen met dezelfde interesses. Je staat er niet alleen voor en kan altijd ergens terecht met je vraag. Daarnaast kan je elkaar motiveren.
  • Het mooie aan de community is dat deze zich niet alleen richt op crypto. Ook andere investeringen zoals vastgoed worden behandeld.
  • De community helpt je om meer te halen uit je investeringen. Door de technische analyses kan je bijvoorbeeld gerichter investeren.
  • De persoonlijke begeleiding is erg fijn. Experts zijn nooit ver weg en je je zal altijd snel, maar vriendelijk worden geholpen.
  • Als je lid bent van de community ben je altijd up-to-date doordat het laatste nieuws voorbijkomt.
  • Je kan ook jezelf ontwikkelen. Je leert van elkaar en wordt daardoor een beter en succesvollere handelaar.

Wat zijn de kosten?

Vrijwel niets is gratis, en ook voor toegang tot de community zal je de portemonnee moeten trekken. Echter is het dan de vraag: staat wat je moet betalen in verhouding tot wat je krijgt?

Laten we een blik werpen op het prijskaartje. Je hebt hiervoor drie mogelijkheden. Bij alle mogelijkheden gaat het om een abonnementsvorm.

Moneytalks Community kosten

De eerste mogelijkheid is om per maand een bepaald bedrag te getalen. Ga je voor deze optie, dan betaal je 39,95 euro per maand.

De tweede optie is voordeliger. Je kan er namelijk ook voor kiezen om per kwartaal te betalen. In dit geval zul je per kwartaal een bedrag van 99,95 euro af moeten tikken.

Mocht je geen zin hebben in betalingen per maand of per kwartaal, maar liever voor de lange termijn al betaald willen hebben? Dan kan je er ook voor kiezen om de MoneyTalks Community aan te schaffen per jaar. Iedere 365 dagen zal je dan 379,95 euro per jaar moeten betalen. Deze optie is de beste en goedkoopste optie voor mensen die mee willen doen in de community voor de langere termijn.

Ga direct naar de kortingspagina van de MoneyTalks Community

MoneyTalks Community aanbieding

Een aanbieding of een promotie klinkt vaak als muziek in de oren. Meestal krijg je dan een leuk voordeeltje. Maar is dit ook het geval bij de MoneyTalks Community?

Jazeker. Het is goed te begrijpen wanneer je nog niet zeker weet of je voor de langere termijn lid wilt worden van de community. Als je twijfelt, is de kans groot dat je niet bereid bent om de genoemde bedragen neer te leggen. Voor deze mensen is er de mogelijkheid om de community eerst even te proberen. Voor slechts 1 euro krijg je zeven dagen lang toegang tot de community, en kan je dus zelf ervaren hoe het is en hoe nuttig het voor jou kan zijn.

Claim 7 dagen toegang voor slechts €1

Meer producten van Madelon Vos

Madelon Vos is zoals je inmiddels misschien wel weet een bekende naam in de cryptowereld. Dit komt echter niet alleen door haar MoneyTalks Community. Ze heeft namelijk meer producten die jou op weg kunnen helpen om leuke rendementen te verdienen.

Heb je bijvoorbeeld geen zin om geld uit te geven aan een cursus of een community, dan heeft ze ook gratis producten voor je beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid om gratis haar cursus over technische analyse met STAP-budget te volgen. Dit is een totaalpakket om het vak technische analyse te volgen. Daarnaast ontvang je twee jaar ondersteuning via community. Let er wel op dat de plekken hiervoor niet onbeperkt zijn en jij je dient aan te melden voor een bepaalde periode.

Ook kan je een gratis trial volgen van de uitgebreide cursus Crypto & Trading academy. Dit is een preview van de volledige, uitgebreide cursus. Je kan na de trial dus beslissen of je er mee door wilt gaan of dat je er toch liever mee stopt. Bij de cursus kan je uitgebreid leren over cryptomunten en trading. Je wordt volledig klaargestoomd om zelf leuke rendementen te gaan verdienen met (crypto) investeringen.

Tenslotte kan je ook een gratis e-book en DCA-sheet verkrijgen. Het e-book gaat over het beschermen van je vermogen. Let erop dat dit aanbod beperkt is.

Dit alles is beschikbaar bij de MoneyTalks Community. Lid worden kan al vanaf €1!

Conclusie: is de MoneyTalks Community het waard?

Je bent inmiddels alweer aan het einde gekomen van deze review over de MoneyTalks Community van Madelon Vos. Hierin hebben we uitgebreid gekeken naar deze community.

Zo weet je nu wat het is, hoe het werkt en hoe het ook nuttig kan zijn voor jou. Nu we aan het einde zijn, is het tijd voor het trekken van een conclusie: is de MoneyTalks Community van Madelon Vos het geld waard?

Eigenlijk is daar maar één antwoord op te geven, en dat is ja. Misschien lijkt het niet enorm nuttig op het eerste gezicht, maar dat is het absoluut wel. Je kan jezelf ontwikkelen, gerichter investeren, praten met mensen met dezelfde interesses en ga zo maar door. Eigenlijk kan je alleen maar winst behalen als lid van deze community.

Ga direct naar de MoneyTalks Community

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen