De leukste crypto community

Ben jij al lid van de leukste crypto community? Dit kan je namelijk enorm helpen bij het investeren in crypto en daarmee heb je de mogelijkheid om het maximale rendement eruit te halen. Mocht je dit wat lijken, bijvoorbeeld omdat het rendement wat je tot nu toe hebt behaald tegenvalt, lees dan vooral verder.

We gaan het in dit artikel namelijk hebben over crypto communities. Zo ga je onder andere ontdekken wat het zijn, wat de voordelen ervan kunnen zijn en welke crypto community de leukste is. Laten we snel gaan beginnen!

Wat is een crypto community?

Het is goed mogelijk dat jij nog niet echt een duidelijk beeld hebt van wat een crypto community nou eigenlijk precies is. Om dit te kunnen begrijpen, zullen we eerst kijken naar wat een community is.

Dit is heel simpel: dit is een gemeenschap van personen die dezelfde interesse delen. In het geval van een crypto community zit je dus in een groep met allemaal mensen die dezelfde interesse delen: namelijk crypto.

In deze community kan je met elkaar communiceren bijvoorbeeld. Je kan elkaar motiveren tijdens het traden en trades uitwisselen. Echter heeft zo’n gemeenschap vaak nog veel meer functies. Het is dan wel afhankelijk van welke community je lid van bent. Iedere gemeenschap is namelijk uniek en steekt weer net even anders in elkaar.

De meeste crypto gemeenschappen zijn er echter op gericht om met elkaar een nog groter rendement te kunnen behalen met crypto investeringen. Vele handen maken licht werk, en in dit geval is dat ook zo. Er hoeft maar één iemand de koers te analyseren en de rest van de gemeenschap kan hiervan profiteren. Je kan een community zien als een leuke, gezellige en vooral effectieve manier om meer te halen uit crypto.


Hoe werkt een crypto community?

Nu je een beetje een beeld hebt van wat een crypto community is, gaan we kijken naar hoe ze werken. Want hoe kom je bijvoorbeeld terecht in zo’n groep?

Vaak werkt een dergelijke gemeenschap via Discord. Dit is een soort platform waar mensen met elkaar in contact kunnen komen via een groep. Het wordt vaak gebruikt voor gamen, omdat het mogelijk is om tijdens het gamen met elkaar te bellen. Echter is het ook een erg handig platform voor bijvoorbeeld crypto communities.

Wanneer je lid wilt worden van een dergelijke community, moet je vaak een bepaald bedrag betalen. Heb je dat gedaan krijg je toegang tot de server en kom je in de omgeving van de community terecht. Daar kan je de verschillende kanalen vinden, waarbij ieder kanaal zijn eigen thema heeft. Zo is er bijvoorbeeld vaak een chatroom en een kanaal waarin analyses worden gedeeld.

De verschillende kanalen bieden meestal allemaal een meerwaarde. Binnen de kanalen kan ook gecommuniceerd worden over het desbetreffende onderwerp. Zo sta je er niet meer alleen voor met crypto trading, maar doe je het met elkaar.

Welke voordelen kan het je bieden?

Misschien ben jij nog niet helemaal overtuigd van de meerwaarde die een dergelijke community jou kan bieden. Begrijpelijk, maar het is wel belangrijk om dit helder te hebben. Daarom zullen we hieronder de voordelen opsommen.

  • Het eerste voordeel is dat een community je een groepsgevoel kan geven. Je staat er niet meer alleen voor bij het handelen in cryptomunten. Je kunt elkaar motiveren en elkaar adviezen geven.
  • In een community kan jij vaak trades overnemen van experts. De experts in de groep delen namelijk vaak hun handelingen. Dit stelt jou in staat om zonder enige ervaring of kennis ook te profteren van stijgende koersen.
  • Een community helpt je ook bij het ontwikkelen van jouzelf. Zo kan je zelf een technische analyse van een koers maken en deze vervolgens delen in de community. Daarop kan je feedback ontvangen, zodat jij het de volgende keer nog beter zult doen.
  • Als je lid bent van een community kan je jouw rendement verhogen. Anderen zien bijvoorbeeld grote kansen, die jij anders niet had gezien.

Wat is de leukste crypto community?

Goed, dan is het nu eindelijk tijd om te gaan kijken naar wat de leukste crypto community is. Er bestaan namelijk velen en wanneer je er eentje moet kiezen, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een beetje te helpen bij het uitkiezen van een crypto community, kan je hieronder enkele aanbevelingen vinden.

MoneyTalks Community van Madelon Vos

De eerste community waar we het over gaan hebben is de MoneyTalks Community. Dit is een gemeenschap waarvan Madelon Vos de eigenaar is. Misschien zegt deze naam je misschien al wel iets. Zij is namelijk al jarenlang een expert op het gebied van trading en crypto.

Graag wil ze haar kennis met jou delen en om dat te kunnen doen heeft ze een aantal producten ontwikkeld. De community is hier een voorbeeld van. Ben je een lid van de gemeenschap, dan zul je zien dat deze niet alleen educatief is, maar ook heel gezellig en uitgebreid. Het blijft hier niet alleen bij crypto, maar het gaat ook over andere manieren van investeren.

De MoneyTalks Community is een plek waar cryptofanaten en mensen met een interesse in investeren bij elkaar kunnen komen. Binnen de gemeenschap is het mogelijk om vragen te stellen, meer te leren over crypto en investeren en gewoon gezellig met elkaar te praten. De Discord server bestaat uit veel verschillende kanalen met ieder een eigen toegevoegde waarde. Neem vooral zelf even een kijkje en ontdek de vele mogelijkheden zelf!

Madelon Vos MoneyTalks community

Wanneer je lid wilt worden van de MoneyTalks Community van Madelon Vos, dien je een bepaald bedrag te betalen over een bepaalde periode. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks 39,95 euro te betalen. Per kwartaal betalen is ook mogelijk: je betaald dan iedere drie maanden 99,95 euro. Tenslotte kan je ervoor kiezen om jaarlijks 379,95 euro te betalen.

Hoewel dit kan lijken als een flink bedrag, is het van belang om rekening te houden met wat het je oplevert. Veelal heb je de investering om lid te zijn van de gemeenschap met enkele trades, die je in de community hebt gevonden, alweer terug te verdienen.

Bekijk de MoneyTalks community

Crypto signals van Corné Marchand

Ook deze gemeenschap van Corné Marchand is een absolute topper. De insteek is weliswaar iets anders, maar het is net zo waardevol! Net als Madelon Vos, is Corné Marchand een gerespecteerde naam op het gebied van crypto en investeren. Om mensen te helpen met het verdienen van geld door middel van crypto investeringen, heeft hij de crypto signals group gecreëerd.

Net als de MoneyTalks Community, werkt de gemeenschap van Corné via Discord. De bedoeling van de groep is om de betalende leden informatie te geven over de verwachte bewegingen van de koers. Deze informatie wordt onderbouwd door experts die hiernaar onderzoek hebben gedaan. De experts delen bijvoorbeeld hun eigen trades en deze kan je dan vervolgens simpelweg overnemen. Er is dan dus geen enkele kennis en/of ervaring nodig.

Crypto signalen Corne Marchand

Daarnaast is er binnen de gemeenschap uiteraard ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen en het discussiëren met elkaar, een beetje zoals de MoneyTalks Community ook in elkaar steekt dus.

Lid worden van de crypto signals groep kost 47 euro per maand. Wederom lijkt dit veel, maar met de trades die in deze groep worden gedeeld, heb je dat bedrag al heel snel weer terugverdiend.

Bekijk de signalen groep van Corné

Bitcoinkenner community

Tenslotte mag de Bitcoinkenner community natuurlijk ook niet ontbreken op dit lijstje. Dit is bovendien misschien wel de allerleukste van allemaal.

In de community vind je mensen met dezelfde interesse en kan je altijd een praatje maken en trades delen. Op die manier groei je samen verder. Het mooie van de community is dat het geschikt is voor zowel beginners, als gevorderden.

Een andere grote meerwaarde van deze community: wekelijks is er een live Q&A webinar. Erg handig, want dan kunnen al je vragen direct beantwoord worden.

Zijn crypto communities iets voor mij?

Het moge duidelijk zijn dat het lid zijn van een crypto gemeenschap een aantal fijne voordelen kan bieden. Echter, kan het aan de andere kant natuurlijk ook dat het juist niets voor jou is. Maar hoe weet je of het iets is wat bij jou past?

Bepaal daarvoor ten eerste wat je niveau is als het gaat om crypto trading. Ben je nog een beginner en heb je af en toe wat moeite? Dan heeft een crypto gemeenschap absoluut een grote toegevoegde waarde. Je kunt daar namelijk veel leren en je kan trades overnemen van anderen met meer ervaring.

Ben je al een wat meer ervaren trader? Dan vind jij het misschien fijner om op eigen benen te staan. Begrijpelijk, maar dan nog heeft een dergelijke gemeenschap nut. Het is natuurlijk veel gezelliger om met elkaar te kunnen praten en jullie winsten met elkaar te delen.

Om een lang verhaal kort te maken: het lid worden van een crypto gemeenschap kan voor iedereen met een interesse in crypto trading een goede optie zijn.

Conclusie

Inmiddels heb je het einde weer bereikt van dit artikel. We hebben het hierin uitgebreid gehad over crypto communities. Als het goed is weet je nu wat hiermee wordt bedoeld en wat het je kan bieden, en ben je op de hoogte van de leukste crypto communities van dit moment.

Hopelijk heb jij iets aan dit artikel gehad en heb je een antwoord kunnen krijgen op je vragen. Uiteraard hoop ik je terug te zien bij het volgende bericht.

Wil jij van A tot Z ontdekken hoe jij geld kan verdienen met cryptomunten? Neem dan hier even een kijkje!

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen