Beste crypto cursus

Het handelen in cryptomunten is tegenwoordig een zeer populaire manier voor het genereren van een passief inkomen. Het is namelijk mogelijk om hiermee in een korte tijd veel geld te verdienen. Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Echter, is het wel zo makkelijk als dat het klinkt?

Nee, dat is het niet. Een beginner in de cryptowereld zal er al snel achter komen dat het allemaal niet zo eenvoudig is. Er valt veel te halen, maar er is wel de nodige kennis en soms ook ervaring nodig. Om je kans op succes aanzienlijk te vergroten is het daarom aan te raden om een crypto cursus te volgen. Echter is het aanbod erg groot en zijn ze lang niet allemaal zo waardevol. Wil jij kennis opdoen over cryptomunten en daarna leuke rendementen gaan verdienen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel maak je kennis met de beste crypto cursus. 

Wat is een crypto cursus?

Leuk en aardig natuurlijk, maar wat is een crypto cursus eigenlijk precies? Vaak weten mensen niet precies wat ze zich hierbij moeten voorstellen.

Over het algemeen leer je bij een crypto cursus over cryptomunten en ga je ontdekken hoe je succesvol kan handelen in digitale valuta. Precies valt dit niet te zeggen, omdat de inhoud van iedere cursus natuurlijk verschilt.

Echter is een crypto cursus een waardevol middel om de nodige kennis op te doen. Dit kan je meteen, of op een later moment, gaan gebruiken in de praktijk om op die manier geld te gaan verdienen.

Waarom een crypto cursus volgen?

Het volgen van een crypto cursus is een investering. Het kost tijd en vaak ook geld. Niet iedereen is bereid om deze investering te doen. Begrijpelijk, maar het is in dit geval juist te kijken naar wat het jou oplevert, en niet zozeer naar wat het kost.

Het blijkt namelijk vaak dat beginners moeite hebben hun weg te vinden in de cryptowereld. Het traden gaat ze niet goed af en er worden verliezen gemaakt. Het is een kwestie van de juiste keuzes maken en hoewel crypto ook onvoorspelbaar is, kan je er met een cursus voor zorgen dat je vaker de goede beslissingen neemt.

Uiteindelijk zal dit rendement op gaan leveren op de lange termijn, en misschien ook wel op de korte termijn. Een crypto cursus voor beginners kan dus absoluut geen kwaad.

De beste crypto cursus

Dan is nu het moment gekomen waar het in dit artikel eigenlijk om draait. We gaan een blik werpen op de beste crypto cursussen. De genoemde cursussen staan in willekeurige volgorde, dus de eerstgenoemde is niet per definitie de allerbeste. Alle cursussen zijn waardevol en kunnen jou een stuk verder helpen.

Crypto en trading academy van Madelon Vos

Als je het hebt over een waardevolle crypto cursus, dan kan de crypto en trading academy van Madelon Vos echt niet ontbreken. Deze behoort namelijk absoluut tot de toppers en is misschien wel de beste crypto cursus voor beginners, maar ook mensen met al wat ervaring kunnen er veel aan hebben.

Madelon Vos is namelijk een bekende naam in de crypto- en tradingwereld en heeft al jarenlang succes op dit gebied. Haar kennis en ervaring wil ze delen en dat doet ze door middel van deze cursus. Bij de crypto en trading academy leer je van A tot Z hoe je succesvol kunt traden. Je doet dus alle benodigde kennis op om later (veel) geld te verdienen met handelen.

Madelon Vos cursus

Mocht je de cursus willen volgen, dan kost je dit eenmalig 600 euro. Dat klinkt veel, maar dit bedrag heb je eigenlijk binnen no-time terugverdiend door het in de praktijk brengen van de opgedane kennis.

Bekijk de cursus van Madelon

Doopiecash

De volgende cursus is Doopiecash. Wederom een zeer waardevolle cursus en zeker eentje die benoemt moet worden.

Het mooie van Doopiecash is dat je zelf een richting kunt kiezen. Zo kan je ervoor kiezen om een daytrade cursus te volgen, wanneer je intensief wilt traden op dagelijkse basis. Mocht dit echter niet helemaal jouw ding zijn, dan kan je bij Doopiecash ook kiezen voor de swingtrade cursus.

Doopie cash crypto cursus

Bij beide cursussen ga je dus aan de slag met het onder de knie krijgen van de desbetreffende tradingmethode. Met de opgedane kennis kan je vervolgens met die methode in de praktijk aan de slag om geweldige rendementen te gaan verdienen. Dat is al vele malen bewezen en dat is terug te zien in de reviews van mensen die de cursus al hebben gevolgd. De daytrade cursus kost eenmalig een bedrag van 349 euro en voor de swingtrade cursus zal je eenmalig 299 euro moeten betalen.

Bekijk de cursussen van DoopieCash

Alternatieven voor een cursus

Zoals zo vaak zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Dit gezegde gaat ook op in het geval van het leren traden in cryptomunten. Mocht je crypto willen leren, maar geen interesse hebben in het volgen van een cursus, zijn er ook andere manieren waarop jij succesvoller kan handelen. Welke dit zijn, ontdek je hieronder.

Moneytalks community

Het eerste alternatief voor een crypto cursus is de Moneytalks Community. Dit is een groep van Madelon Vos, dezelfde persoon als van de eerdergenoemde cursus.

In deze groep zitten allemaal cryptofanaten. De community gaat via een Discordserver, waarvoor je na betaling toegang krijgt. Deze gemeenschap kan je op meerdere manieren helpen. Je ontvangt berichten van experts over koersverwachtingen en technische analyses bijvoorbeeld. Je kan zelf ook technische analyses sturen en hier feedback op ontvangen.

Madelon Vos MoneyTalks community

Binnen de server zijn er vele kanalen, waarvan ieder kanaal weer haar eigen doel heeft. De mogelijkheden binnen de community zijn erg groot en daardoor is het ook zo waardevol. Wil jij ook lid worden van de groep? Dan betaal je 39,95 euro per maand, 99,95 euro per kwartaal of 379,95 euro per jaar.

Bekijk de MoneyTalks community

Crypto signals van Corné Marchand

Een ander alternatief voor een crypto cursus zijn de crypto signalen van Corné Marchand. Hij is net als Madelon Vos een bekende naam in de wereld van trading en crypto. Om mensen te helpen met zijn kennis en ervaring, heeft hij een crypto signals groep gemaakt.

Deze groep loopt ook via een Discordserver. Het is een beetje vergelijkbaar met de Moneytalks community van Madelon Vos. Deze groep van Corné Marchand richt zich echter nog een stuk meer op het geven van waardevolle signalen over cryptokoersen. Zo kunnen de leden, ook zonder ervaring, deze signalen overnemen en zo ook een leuk rendement verdienen. Je neemt immers de trades van experts over.

Crypto signalen Corne Marchand

Daardoor is ook deze crypto signals groep erg waardevol. Om lid te worden van deze groep betaal je 47 euro per maand, 135 euro per kwartaal of 497 euro per jaar. Dat klinkt misschien duur, maar je investering zal je binnen no-time weer terug hebben verdiend.

Bekijk de crypto signalen

Beginnen met crypto

Goed, laten we zeggen dat je een cursus hebt gevolg en je hebt de nodige kennis opgedaan. Je bent gereed om de kennis in de praktijk te gaan brengen. Maar welke stappen moet je daarvoor volgen? Deze kan je hieronder overzichtelijk vinden in een stappenplan.

Je begint met het maken van een account bij een crypto exchange. Op dat platform kan je cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Denk hierbij aan Bitvavo of Coinmerce. In dit stappenplan zullen we Bitvavo aanhouden, maar bij andere exchanges zal het vrijwel hetzelfde werken. Navigeer naar de website en klik op aanmelden. Vul daar vervolgens je persoonlijke gegevens in.

Na het bevestigen van de gegevens is je account gemaakt, maar nog niet gereed voor gebruik. Het zal namelijk eerst nog geactiveerd moeten worden. Deze stappen wijzen zich vanzelf. Je moet bijvoorbeeld denken aan het aanleveren van een geldig identiteitsbewijs.

Wanneer de verificatie voltooid is, kan je het gemaakte account gaan gebruiken en crypto gaan handelen. Het is van belang om nu geld op het account te storten. Bij Bitvavo kan dit op meerdere manieren, waaronder met iDEAL.

Na het storten van het geld navigeer je naar het aanbod van Bitvavo. Daar vind je alle cryptomunten die je kan kopen op het platform. Selecteer de munt die je wilt kopen en vul het bedrag in dat je wilt gaan investeren. Rond vervolgens de aankoop af.

Je hebt nu cryptomunten gekocht. Deze komen automatisch terecht in jouw Bitvavo wallet. Het is nu aan jou om een moment te kiezen waarop je de cryptomunten weer gaat verkopen, zodat je kan gaan genieten van het behaalde rendement.

Conclusie

Je bent weer aan het einde gekomen van dit artikel. Hierin hebben we uitgebreid gekeken naar verschillende waardevolle crypto cursussen die jou verder kunnen helpen.

Als het goed is weet je nu wat een crypto cursus is en hoe het je kan helpen om leuke rendementen te verdienen. Verder heb je kennisgemaakt met de beste crypto cursus en ben je op de hoogte van goede alternatieven.

Hopelijk heb je in dit artikel kunnen vinden waar je naar op zoek was en is het waardevol voor jou geweest. Uiteraard hoop ik je terug te zien bij het volgende blogbericht.

Over de schrijver
Mijn naam is Lars Provoost. Ik ben sinds 2018 actief in de cryptomarkt en op deze website deel ik mijn kennis en ervaringen over Bitcoin, crypto en de daarbij behorende blockchain technologie. Ik ben geen financieel adviseur, en op deze website kan je dan ook geen financieel advies vinden. Ook niet als dat toch misschien zo lijkt. Doe altijd je eigen onderzoek en ben je ervan bewust dat de waarde van de crypto enorm kunnen fluctueren.
Reactie plaatsen