Supportlinks

Bekijk hier welke tools ik gebruik voor het investeren in Bitcoin en crypto!

Wil je weten welke platformen ik gebruik voor het handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies, welke crypto cursussen ik gevolgd heb en van welke crypto signalen ik gebruik maak?

Hieronder vind je een overzicht van alle veilige en betrouwbare diensten, platformen en producten die ik zelf gebruik bij het investeren in Bitcoin en crypto.

De onderstaande kortingen en bonussen gelden alleen via de onderstaande links en deze kun je uiteraard ook doorsturen naar je familie of vrienden. Veel succes!

Tools die ik gebruik bij het investeren in Bitcoin en crypto

1. Mijn favoriete Nederlandse crypto exchange

Bitvavo is mijn favoriete Nederlandse crypto exchange. Op Bitvavo verhandel je veilig en eenvoudig meer dan 150 digitale valuta bij de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland.

Bitvavo is een zogeheten exchange. Dit is een online handelsplatform waar je crypto op kunt kopen en verkopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op Bitvavo jouw gekochte cryptomunten te bewaren.

Wil jij net als mij gebruik maken van de Nederlandse crypto exchange Bitvavo? Maak dan gebruik van de knop hieronder.

Liever eerst een uitgebreide review over het Bitvavo platform lezen?

Nu met een welkomstbonus t.v.w. 1000 euro commissie vrij handelen in de eerste week.

Deze bonus is alleen te claimen als je de link hierboven gebruikt. Je kunt deze ook delen met je familie of vrienden.

2. Mijn favoriete crypto cursus

Crypto cursus

De crypto masterclass van Alles Over Crypto is mijn favoriete crypto cursus. De heren van Alles Over Crypto, Derek en Patrick, hebben ondertussen al meer dan 8 jaar Bitcoin en crypto ervaring en weten alles tot in de puntjes uit te leggen.

Voordat je met de crypto masterclass aan de slag kunt gaan krijg je eerst een 1,5 uur durende gratis Bitcoin training. In deze training laten ze zien hoe je kunt beginnen met Bitcoin en crypto en vertellen ze je meer over hun crypto masterclass. Je kunt de crypto cursus aanschaffen na de gratis training, dan krijg je ook nog eens 50% korting!

Nu met een gigantische korting op de crypto masterclass + bij gratis inschrijving op de training krijg je 3 gratis crypto e-books

Deze bonus is alleen te claimen als je de link hierboven gebruikt. Je kunt deze ook delen met je familie of vrienden.

3. Mijn favoriete crypto signalen

Crypto signalen

Bij het investeren in crypto maak ik vaak ook gebruik van crypto signalen. Dit zijn signalen die je op de hoogte houden van de veranderingen in de koers van een bepaalde cryptomunt. Dat is handig, want op die manier kan je bepaalde keuzes maken en hoef je niet per se te gokken. Je kan door middel van crypto signals dus wat meer zekerheid krijgen over jouw investering.

Zelf maak ik gebruik van de crypto signalen van Alles Over Crypto. Zij hebben een team die dag in dag uit de koersen nauwlettend in de gaten houden en signalen afgeven aan de hand van technische analyses.

Via de knop hieronder kom je weer te weten over deze crypto signalen.

Review lezen over de crypto signals van Alles Over Crypto?

4. Bitcoinkenner community

Bitcoinkenner community

Kom in contact met gelijkgestemden en help elkaar verder met Bitcoin en crypto in de Bitcoinkenner community. In de community kan je in contact komen met andere bitcoiners en kan je vragen stellen als je ergens hulp bij nodig hebt. Daarnaast is het ook een fijne plek om met elkaar te chatten en ideeën uit te wisselen. De community is nog maar net van start, maar ik zou het geweldig vinden als we samen deze community kunnen laten uitgroeien tot een hechte Bitcoin community. Joinen is gratis en gaat via de app Discord. Deze app kan je gratis downloaden op je laptop, pc of mobiele telefoon. Daarnaast blijf je in de community ook op de hoogte van mijn nieuwste content en ik deel er waardevolle tips en tricks die je zelf kunt gaan toepassen bij het investeren in Bitcoin en crypto.

Via de knop hieronder kan je de community joinen.