Keto Revolutie review: Het beste Keto dieet van Nederland?

Lees hier alles wat je moet weten over de Keto Revolutie!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Keto revolutie boek

Wil je graag vet verliezen en heb je al van alles gedaan, maar lukt het je niet je eetpatroon of gewoontes onder controle te krijgen? Het Keto dieet is immens populair en is een hype afkomstig uit Amerika. Je kunt geen tijdschrift of magazine openslaan, of je wordt er mee geconfronteerd.

In 2018 was het zelfs een veelgebruikt zoekwoord op Google! Hoe zit dat nu eigenlijk, wat is een Keto dieet of Ketogeen dieet en waarom is nu juist de Keto Revolutie een interessant digitaal product voor jou?

In dit artikel vertellen we jou alles over het Keto dieet en plaatsen we een eerlijk review over de Keto Revolutie van Mitchell van Duuren.

Inhoudsopgave

Wat is een Keto dieet?

Ondanks de huidige hype is het Keto dieet niet nieuw, want het is ontwikkeld in de jaren twintig van de vorige eeuw om kinderen te helpen die lijden aan epilepsie. Hoe dan ook, hoe steekt dit type dieet eigenlijk in elkaar? We leggen het je uit! Een Keto dieet of Ketogeen dieet is een vorm van een koolhydraatarm dieet. Je neemt grote hoeveelheden vetten tot je, maar beperkt de inname van eiwitten en koolhydraten.

In de meest ideale situatie haal je uit een Keto dieet tot maximaal 80 procent uit vetten, 10 tot 20 procent aan eiwitten en maximaal 5 tot 10 procent aan koolhydraten. Het voelt vreemd aan om veel vetten tot je te nemen als je wilt afvallen, maar daar zit een belangrijke reden achter en die lichten we toe in de volgende alinea.

Wat gebeurt er als je je houdt aan een Keto dieet?

Deelname aan dit dieet is een forse verandering in je levensstijl en eetpatroon en dus kun jij je voorstellen dat dit iets doet met de processen in je lijf. Het lijkt tegenstrijdig om veel vetten tot je nemen, want je zou denken dat dit leidt tot gewichtstoename. Toch is het Keto dieet programma er zo op gericht dat je juist gewicht kwijtraakt. Je verliest in eerste instantie vocht (en dus ook gewicht) omdat je de hoeveelheid koolhydraten beperkt.

groeten en fruit

Veel ‘normale’ voedingsmiddelen laat je staan waardoor je minder eet en dus ook gewicht kwijtraakt. Normaal gesproken halen lichaamscellen energie uit glucose, afkomstig uit koolhydraten. Volg je een dieet met weinig koolhydraten, dan stapt het lichaam over op vetverbranding. Dit proces vindt overigens plaats in de lever, vandaar ook de naam Keto.

Hoe succesvol is het Keto dieet?

Het Keto dieet is een enorme hype, zowel in Amerika als in Nederland. Toch falen veel mensen als ze besluiten om een Keto dieet te volgen. Dit is zonde, want Keto is wel degelijk een bewezen effectieve en krachtige methode. Het lijkt erop dat het traditionele Keto dieet niet goed aansluit op de levensstijl van moderne mensen.

Voor veel mensen is het niet gemakkelijk, flexibel of eenvoudig te volgen en daarom zijn er variaties op het traditionele Keto dieet. De Keto Revolutie is daar een goed voorbeeld van. Het is een interessante methode om het Keto dieet toe te passen in je eigen leven zónder dat dit jou al teveel moeite kost.

Wat wordt er bedoeld met de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een boek en afslankprogramma van Mitchel van Duuren. Hij begon al op jonge leeftijd met ondernemen en dit heeft hem geen windeieren gelegd. Mitchel startte met de verkoop van booglampen en werd later dé eiwitpoeder-koning van Nederland. Intussen is hij dé grondlegger van Keto in Nederland en dit heeft geresulteerd in de Keto Revolutie.

Mitchel van Duuren over de Keto Revolutie
Mitchel van Duuren: “Alles wat je nodig hebt is de Keto Revolutie”

Hij volgde dit Keto dieet zelf vier maanden lang, maar vond het ook lastig vol te houden. Om die reden schreef hij er een boek over inclusief een 28 dagen challenge en een 101 Keto receptenboek. Dit sloeg enorm aan en sindsdien is ook het Keto dieet in Nederland een enorme hype. En daarom geven we jou ook een eerlijk Keto Revolutie review zodat je weet waar je voor kiest.

Waarin verschilt de Keto Revolutie ten opzichte van andere Keto diëten?

Voordat je de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren aanschaft, wil je natuurlijk weten waarom het beter is dan het traditionele Keto dieet. Bij het volgen van een standaard Ketogeen dieet voel je je snel sloom, vermoeid en energieloos. Daarnaast heb je snel honger en dus is er behoefte aan veel zoetigheid.

Dit zorgt er al snel voor dat je hersenen niet optimaal kunnen functioneren. Uiteindelijk resulteert dit in meer eten waardoor je gewicht opnieuw toeneemt. Net als je buikvet… Zonde! En dus is de Keto Revolutie een bewezen alternatief waarbij je kiest voor een methode die wél werkt!

Wat zit er in het Keto Revolutie all-in-one pakket?

De Keto Revolutie is een all-in-one digitaal pakket waardoor je lichaam binnen 21 dagen transformeert. Dit stap-voor-stap programma heeft als doel om zowel gewicht als buikvet kwijt te raken. Na het volgen van de Keto Revolutie weet je alles over het Keto dieet en bovendien profiteer je van vele extra’s.

De Keto Revolutie: all-in-one
De Keto Revolutie all-in-one

Zo krijg je toegang tot het exclusieve ledengedeelte en dit zit boordevol relevante en interessante informatie. Daarnaast vind je er recepten, boodschappenlijstjes, video’s en nog veel meer. Kortom: hoeveel duidelijker wil je een Keto Revolutie review hebben?!

Opsomming inhoud digitaal product De Keto Revolutie

We geven je een heldere opsomming wat je krijgt na het bestellen van het digitale product de Keto Revolutie:

 1. Het boek de Keto Revolutie: de perfecte startgids om te beginnen met het Keto dieet!
 2. Het Intermittent Fasting handboek: dit boek zet in op een volledig herstel van een slechte vetstofwisseling.
 3. Het Keto Revolutie Receptenboek: dankzij de heerlijke recepten geniet je van superlekker eten. Er zijn talloze recepten voor zowel ontbijt, lunch en diner.
 4. 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes: je hoeft zelf niets meer te bedenken, want alles is al voor jou uitgedacht. Print of download de lijstjes en start direct met het Keto dieet!
 5. Keto Videocursus: kies uit ongeveer 20 video’s over het Keto dieet van Mitchel van Duuren. Dit is vooral interessant wanneer je liever video’s kijkt dan een boek leest.

Waarom kies je voor de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een all-in-one Keto dieet methode en dit maakt het ook interessant voor jou. Het heeft een bewezen effectiviteit als het aankomt op vetverlies. Daarnaast verzekert het jou van meer energie én lukt het je om los te komen van voeding als centraal punt in je leven.

Bovendien verschilt de Keto Revolutie van alle andere Keto diëten, want juist de traditionele diëten passen slecht in de levensstijl van hedendaagse mannen en vrouwen. Keto succesvol toepassen doe je daarom middels een krachtige en bewezen methode: Dé Keto Revolutie van Mitchel van Duuren!

Welke voordelen biedt de Keto Revolutie?

De aankoop van de Keto Revolutie levert jou een aantal aantrekkelijke voordelen op. Daarom zetten wij ze voor je op een rij:

 • Je hoeft jezelf niet uit te hongeren
 • Je hoeft niet onnodig veel uren door te brengen in de sportschool
 • De Keto Revolutie helpt je bij het stoppen van je suikerverslaving
 • Je laat zonder moeite vet wegsmelten en dat alleen maar door het toepassen van het Ketogeen dieet
 • Intermittent Fasting draagt bij aan een onuitputbare energie en een scherpe focus
 • Je bent niet langer afhankelijk of een slaaf van voeding als centrale thema in jouw leven
 • Dankzij de toepassing van de Keto Revolutie blijft er meer tijd over voor andere dingen in je leven

Kortom: de Keto Revolutie is niet de zoveelste hype die overwaait uit Amerika, maar een methode die écht werkt. En dat is ook de reden waarom wij een Keto Revolutie review plaatsen zodat je daadwerkelijk verschil merkt in jouw persoonlijk leven.

Schaf de Keto Revolutie aan tegen een scherpe prijs

Ben je overtuigd en wil je stoppen met het huidige Keto dieet om zo de voordelen te ervaren van de Keto Revolutie? Dan zit je bij onze website helemaal goed, want wij bieden jou de keuze uit talloze digitale producten, ook op het gebied van gezondheid.

Het meest complete pakket over Keto en Intermittent Fasting

Wij bieden jou de Keto Revolutie daarom aan tegen een aantrekkelijke prijs. Dit helpt jou om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met een gezondheidshype die wél werkt. En natuurlijk trekt ons Keto Revolutie review jou over de streep om bij ons je bestelling te plaatsen.

Bestel nú de Keto Revolutie

Wil je niet langer met overmatig buikvet rondlopen of ben je moe vanwege weinig energie of een trage schildklier? Alles wat jij nodig hebt is de Keto Revolutie, dit is wel duidelijk geworden dankzij deze Keto Revolutie review.

Dit betekent dat je niet langer uren hoeft door te brengen in de sportschool of jezelf moet uithongeren om gewicht kwijt te raken. Al na enkele dagen merk je verschil en dus volg je eindelijk een dieet dat écht werkt.

Kortom: bestel nu de Keto Revolutie en start direct met het verliezen van gewicht en vet. Reken je nieuwste aanwinst gemakkelijk af via de website en ontvang je aankoop digitaal!

Keto Revolutie

Wil jij succesvol afvallen aan de hand van keto?

Met dit All-in-one pakket kies je voor: bewezen vetverlies, torenhoge energie, en een manier om eindelijk los te komen van voeding als centraal punt in je leven.

Ga direct naar de geheime kortingspagina

Onze aanbieding loopt af over:

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Beoordeling

De Keto Revolutie
De Keto Revolutie

Beoordeling door Lars Provoost,

16 feb 2021
4

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren, is (naar mijn mening) het beste Keto/Ketogeen dieet, die momenteel te vinden is in Nederland. Samen met de vele positieve berichten die dit digitaal product heeft gekregen, geef ik de Keto Revolutie 4 v/d 5 sterren!

Veel succes met jullie nieuwe aankoop!

Lars Provoost
Welkom op mijn blog! Heb je interesse in Bitcoin of andere crypto? Dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn naam is Lars Provoost en ik ben al enkele jaren actief in de wondere wereld van de Bitcoin. Met veel plezier deel ik mijn kennis over Bitcoin en crypto met jou. Elke week kun je op mijn website een nieuwe crypto blog verwachten, ook maak ik daar gelijk een leuke Youtube-video bij. Zo kan je dus zowel lezend als luisterend genieten van mijn waardevolle content over Bitcoin en andere crypto. Naast het onderhouden van mijn website haal ik ook veel plezier uit lekker wandelen, fietsten, lezen en banen zwemmen. Dit doe ik dan ook volop 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *