Beginnen met Coinmerce

De crypto exchange gericht op eenvoud

Crypto wordt steeds populairder, en dat is ook niet gek. De technologie van de cryptomunten ontwikkelt zich in razendsnel tempo, en steeds meer mensen zien mogelijkheden om in cryptomunten te investeren. Op het moment dat je hebt besloten dat je wilt gaan investeren in crypto, is de volgende vraag die je jezelf zal moeten stellen: Hoe ga ik crypto kopen? Het antwoord hierop is simpel, namelijk via een crypto exchange. Dit is een platform waarop je cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum kan kopen, verkopen en bewaren. Daarnaast bieden exchanges ook nog aanvullende diensten aan, zoals bijvoorbeeld crypto staking. In dit artikel ga ik met je kijken naar de crypto exchange Coinmerce. En ga ik je laten zien hoe je met Coinmerce kunt gaan beginnen. 

Wat is Coinmerce? 

Coinmerce is een Nederlands crypto handelsplatform die gericht is op eenvoud. Coinmerce is opgericht in 2017 en is sindsdien enorm gegroeid. Het platform kent op dit moment al vele Nederlandse gebruikers. Via Coinmerce heb je mogelijkheid om meer dan 160 cryptomunten te kopen, verkopen en bewaren. Denk dan bijvoorbeeld aan Bitcoin en Ethereum. 

Hoe te beginnen met Coinmerce?

Als je hebt besloten dat je via Coinmerce Bitcoin/crypto wilt gaan kopen, verkopen en bewaren, kan je een gratis account aanmaken bij Coinmerce. Een account heb je zo aangemaakt, en is binnen 4-5 minuten gedaan. 

Je navigeert naar Coinmerce, vervolgens klik je op "registreren" en dan kom je in het registratiescherm. Daar zal je zien dat je jezelf kunt registreren met een email-adres en wachtwoord. Daarna doorloop je enkele verificatie stappen, en dan ben je klaar om te beginnen. Dit wijst allemaal vanzelf. 

Goed om te weten: Als je via hier een account aanmaakt krijg je daarnaast ook een Coinmerce welkomtbonus, en daarmee kan je gratis €10 aan Bitcoin verdienen.

  • Hoe krijg je deze €10 gratis aan Bitcoin? Je maakt een account aan en doorloopt de verificatie stappen. Als je dat gedaan hebt en voor €100 aan crypto hebt gekocht, dan zal er automatisch €10 aan Bitcoin in je account worden gestort.

Ga naar Coinmerce

Hoe crypto kopen bij Coinmerce? 

Zodra je jouw account hebt aangemaakt krijg je toegang tot je Coinmerce dashboard. Via daar kan je de 160 cryptomunten bekijken en kan je kiezen in welke crypto je wilt gaan investeren. Mijn tip is om eerst te kijken naar Bitcoin. Dit is de eerste en grootste cryptomunt, en alle andere crypto noemen we Altcoins; alternatieve op de Bitcoin. 

Als je dan naar Bitcoin navigeert en vervolgens €100 invult, kan je op "kopen" klikken en dan zal je zien hoeveel Bitcoin je krijgt en via welke betaalmethode je tegoed kan storten. Je kan via verschillende betaalmethodes je tegoed storten, waaronder ook iDEAL. 

Dit zijn alle betaalmethodes bij Coinmerce: Sofort, iDEAL, Bancontact, EPS, Mastercard, Mybank, Sepa & Visa

Als je vervolgens je aankoop afrond komt er €100 aan Bitcoin in je account, en deze kan je daarna weer verkopen als je dat zou willen. Tot die tijd staat je Bitcoin veilig opgeslagen bij Coinmerce en in je account. 

Klaar om te beginnen?  

Nu je weet hoe je Bitcoin veilig kan kopen, verkopen en bewaren via Coinmerce, is het nu tijd om een account aan te maken. Dit heb je zo gedaan en daarna kan je direct beginnen. 

Coinmerce is opgericht met als missie om crypto eenvoudig te maken voor iedereen, en dat zie je dan ook terug in het hele platform. Alles werkt makkelijk en is goed te begrijpen. Zowel voor beginners als gevorderden is Coinmerce zeker een aanrader. 

  • En vergeet niet: Voltooi je de registratie en koop je voor €100 aan Bitcoin of een andere cryptomunt, dan zal je gratis €10 Bitcoin in je account krijgen als welkomstbonus. Je eerste 10% rendement heb je dan al binnen ;-) Doe er je voordeel mee! 

Ga naar Coinmerce

- Deze bonus is alleen beschikbaar via de links in dit artikel. Je mag deze ook delen met je familie/vrienden.