Bitvavo exchange

Bitvavo is Nederlands grootste en goedkoopste crypto exchange. Via Bitvavo kan je Bitcoin en andere cryptomunten kopen, verkopen en bewaren. Bitvavo is een van de veiligste exchanges op dit moment, en dat is ook te zien aan de account garantie: Alle accounts hebben namelijk een garantie t/m €100.000. 

Hoe ga ik van start? 

Om te beginnen heb je een Bitvavo account nodig, deze kan via hier aanmaken. Je vult je naam, email en wachtwoord in en je doorloopt de verificatie stappen. Heb je dat gedaan, dan krijg je toegang tot je Bitvavo account. 

Nu kan je geld storten op je account via iDEAL of SEPA, dat is met een paar klikken gedaan. Je vult het bedrag in, kiest je bank en je klikt op akkoord. Zodra je euro's op je Bitvavo account hebt staan kan je daarmee cryptomunten kopen. 

Je hebt bij Bitvavo een keuze van 175 cryptomunten. Mijn tip is om eerst even rustig te kijken naar Bitcoin, dit is de eerste en grootste cryptomunt. Alle andere munten noemen we Altcoins, dit zijn dus alle alternatieve munten op de Bitcoin. 

Heb je gekozen in welke cryptomunt(en) je wilt gaan investeren, dan kies je deze uit en vul je in voor hoeveel euro je daarin wilt investeren. Dan klik je op "kopen", en heb je deze crypto gekocht. Deze komen dan in je Bitvavo account te staan. Hier staan je munten veilig opgeslagen. 

Wil je de munten daarna weer een keer verkopen, dan vul je in voor hoeveel euro je wilt verkopen, en dan klik je op "verkopen". Als je dat gedaan hebt komen de euro's weer op je account en kan je ervoor kiezen om deze: 1. Op je account te laten staan om eventueel later weer wat crypto mee te kopen 2. Op te nemen naar je bankrekening. 

Heel veel succes bij Bitvavo!

Maak hier je account aan. Is zo gedaan.