Bitcoinkenner masterclass

Word een echte Bitcoinkenner!

5+ jaar

Actief in de financiële markten 

1.500

Trouwe Bitcoinkenner volgers

€10.000+

Aan Bitcoin gekocht

De Bitcoinkenner masterclass 

Altijd al willen begrijpen wat Bitcoin nou precies is en hoe je het veilig kan kopen, verkopen en bewaren? Dat zit je hier helemaal goed. In de Bitcoin Masterclass leg ik je alles uit over Bitcoin wat je moet weten om veilig en slim van start te gaan. 

Wie is de Bitcoinkenner? 

Mijn naam is Lars Provoost en ik ben sinds 2018 actief in de crypto branche. Met mijn website deel ik mijn kennis over cryptocurrencies die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Met als doel om de crypto wereld voor zoveel mogelijk mensen begrijpelijk te maken. 

  • Met deze training wil ik je graag kennis laten maken met de grootste cryptocurrency, Bitcoin genaamd. 

Dit ga ik je uitleggen 

Wat is Bitcoin?

In de Bitcoin masterclass ga ik je eerst meer vertellen over wat Bitcoin nou eigenlijk is. Dat doe ik door je uit te leggen hoe Bitcoin is ontstaan, hoe het werkt, wat je eraan kan hebben en hoe het nu met Bitcoin ervoor staat. 

Hoe koop je Bitcoin?

Als je weet wat Bitcoin is, heb je ook de mogelijkheid om Bitcoin te gaan kopen. Hoe je dat precies doet leg ik je stap voor stap uit in de training en ik laat je ook zien hoe ik mijn Bitcoin koop. Je kan na het volgen van deze masterclass dus jouw eerste stukje Bitcoin kopen. 

Hoe verkoop je Bitcoin? 

Wanneer je Bitcoin hebt gekocht en het ooit weer eens wilt verkopen is het ook belangrijk dat je weet hoe dat moet. Ikzelf heb nog bijna nooit mijn Bitcoin verkocht, maar toch is het belangrijk dat je in ieder geval weet hoe het moet. Ik laat je dat stap voor stap zien. 

Hoe bewaar je Bitcoin veilig? 

Op het moment dat je Bitcoin koopt moet je het ook ergens kunnen opslaan. In de masterclass leg ik je uit hoe je dit op de veiligste en verantwoorde manier kan doen. Dit kan op verschillende manier. Alles wordt besproken. 

Hoe ga ik het je uitleggen? 

In de vorm van... video's!

Check de video hiernaast >> 

Quanto costa? - Wat kost het? 

Nou? ...

Hoeveel Bitcoins gaat deze training je kosten? (tromgeroffel) ... Helemaal niks! Is dat eens eventjes fijn :-) De Bitcoinkenner masterclass is namelijk geheel gratis. Waarom? Ik had deze training kunnen verkopen voor een bepaald bedrag maar mijn focus ligt op het helpen van mensen, en hoe kan ik zoveel mogelijk mensen helpen? Juist, door dingen gratis weg te geven. Dus hierbij, cadeautje van mij voor jou. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen en geef je Bitcoin avontuur een KICKSTART! 

School jezelf om tot echte Bitcoinkenner!