Anti-Buikvet Review

Last van buikvet? Ontdek hoe jij er snel vanaf komt!

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Iedereen heeft zo zijn onzekerheden en dingetjes waardoor jij je niet helemaal lekker voelt over jezelf. Dit kan van alles zijn en één van de meest voorkomende onzekerheden zijn vetjes, en dan met name buikvet. Herken jij jezelf hierin? Wees niet getreurd, je bent namelijk niet de enige en er zijn talloze manieren waarop je hiervan af kunt komen.

Ook ik heb een periode gehad waarin ik erg onzeker was over mijn buikvet. Uiteindelijk heb ik besloten om de anti-buikvet cursus te volgen en graag vertel ik je door middel van deze review over die cursus en mijn ervaringen. Zo kom jij erachter of het misschien ook niet iets voor jou is!

Inhoudsopgave

Wat is de anti-buikvet cursus?

Je had het waarschijnlijk al geraden, maar de anti-buikvet cursus is een cursus die jou op de best mogelijke manier probeert te helpen bij het verliezen van buikvet.

Het werkt alleen niet zoals je misschien zou verwachten. Vaak krijg je bij een dergelijke cursus of programma te maken met een kant en klaar voedingsschema waar jij je dan aan dient te houden. Dat kan prima werken, maar is vaak erg saai en strak. Daarnaast vallen velen weer terug in het oude patroon en ontwikkelen dan ook weer meer en meer buikvet.

Met de anti-buikvet cursus is dit niet het geval. Je gaat aan de slag met het verminderen van buikvet op een unieke manier, zodat jij je gehele leven geen zorgen meer hoeft te maken over overmatig buikvet, mits jij je aan de dingen houdt die je hebt geleerd bij de cursus.

Je leert over het algemeen om de juiste keuzes te maken, waardoor je meer energie krijgt en bijvoorbeeld wat minder snel de neiging hebt om iets van Thuisbezorgd te bestellen.  

Wie heeft de anti-buikvet cursus ontwikkeld

Misschien is dit wel de belangrijkste vraag die ik mezelf altijd stel als ik een aankoop ga doen. Wanneer je een inzicht hebt in de ontwikkelaar van een bepaald product, weet je vaak ook gelijk of het te vertrouwen is. Vandaar dat ik in deze review ook aandacht wil geven aan wie de anti-buikvet cursus nu precies ontwikkeld heeft.

Het product op zich is vrij uniek en het is misschien ook wel om die reden dat het nog niet zo enorm bekend is. Deze alternatieve wijze voor het verliezen van buikvet is namelijk iets waar nog niet veel mensen van op de hoogte zijn.

Als we wat meer onderzoek doen dan komen we erachter dat dit anti-buikvet product een initiatief is van Phoenix lifestyle. Hun doel is om iedereen te helpen bij het verkrijgen van een gezonde lifestyle en dat proberen ze nu dus te doen door middel van de anti-buikvet cursus.

Phoenix lifestyle

Op de vraag of het betrouwbaar is, kijken we naar enkele reviews die gegeven worden aan Phoenix Lifestyle. Het valt op dat deze geluiden erg positief zijn. Vrijwel in iedere review wordt de maximale score gegeven, of dicht daarbij.

Hoewel er verder niet superveel informatie te vinden is, komt zowel de ontwikkelaar als het product gewoon betrouwbaar over. Dit heeft voor mij uiteindelijk de doorslag gegeven om het gewoon te proberen, in combinatie met de lage prijs. Afgaande op de geluiden die er te vinden zijn, zou de conclusie kunnen zijn dat de anti-buikvet cursus betrouwbaar is. Ben je nog niet helemaal overtuigd, dan is dat ook niet erg. Lees dan vooral verder in deze review en kom erachter of deze cursus ook iets voor jou kan zijn.

Waarom ik besloot de anti-buikvet cursus aan te schaffen

Net als velen ben ook ik in tijden dat we vaak thuis zitten een aantal kilo’s aangekomen. Van tevoren had ik nooit gedacht dat het zover zou komen, maar op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat het tijd was voor actie. Ik begon mezelf steeds lelijker te vinden, waardoor ik besefte dat ik alles op alles moest zetten om van het buikvet af te komen. Op die manier zou ik me een stuk zekerder gaan voelen over mezelf, helemaal wanneer ik me op plekken bevind zoals een zwembad.

Niet alleen voor de korte termijn was het voor mij belangrijk om van het buikvet af te komen, maar ook voor de lange termijn. Na een tijdje kan te veel buikvet namelijk verschillende problemen opleveren voor jouw gezondheid. Hier kom ik later in dit artikel nog op terug.

Hoe dan ook was het tijd voor actie dus. Lang heb ik getwijfeld over op welke manier ik actie moest ondernemen. Om me te helpen bij het maken van een keuze ben ik daarom op internet gaan zoeken en zodoende kwam ik uiteindelijk bij anti-buikvet terecht. Deze cursus trok mij vanwege de positieve geluiden die ik had gelezen en omdat het mij een mooie manier leek om samen met anderen buikvet te verliezen. Dat is in mijn ogen toch wat effectiever dan wanneer je dit helemaal alleen zou doen. Hoewel dit misschien niet zo lijkt, heb je toch het gevoel dat je samen met anderen het traject doorloopt.

Mijn anti-buikvet cursus ervaring

Nu ik je wat heb verteld over waarom ik ervoor heb gekozen om de anti-buikvet cursus te volgen, is het tijd dat ik iets ga delen over mijn ervaringen.

Aan het begin was ik namelijk nog vrij sceptisch. Ik had niet direct het gevoel dat de cursus mij heel erg kon helpen met mijn uiteindelijke doel. Toch besloot ik dankzij de lage prijs om het gewoon te proberen en werd ik al snel verrast nadat ik begon.

Het was namelijk direct duidelijk dat de cursus je niet alleen kan helpen bij het verminderen van buikvet, maar ook met het beter in je vel komen in het algemeen.

Ook was ik erg te spreken over de duur van de cursus. Normaal gesproken ben je enorm lang bezig met een cursus, maar deze had voor mijn gevoel precies de juiste duur.

Inhoudsopgave anti-buikvet

De cursus bestaat uit 8 modulen. Deze heb ik relatief snel doorlopen. Zonder enige problemen ben ik erdoorheen gekomen en ik denk dat iedereen het wel in zich heeft om deze cursus af te ronden.

Heeft de cursus dan zijn belofte waargemaakt voor mij? Jazeker. Nadat ik klaar was met alle 8 modules merkte ik al direct een grote verandering. De dingen die ik had geleerd nam ik mee in mijn dagelijkse leven en dit resulteerde er automatisch in dat ik voor mijn lichaam verstandigere keuzes ben gaan maken.

Hierdoor ben ik ook uiteindelijk van mijn buikvet af te komen. Voor mij heeft deze cursus bewezen dat het niet per se nodig is om een enorm strak eetschema aan te houden of superveel te sporten, met een simpele cursus als deze red je het ook!

Het mooiste van de cursus vind ik dat het geen zweverig gedoe is of een lastig dieet, maar gewoon een duidelijke uitleg en hulp wat jij kan veranderen met een erg goede onderbouwing.

Hoe helpt anti-buikvet mij om buikvet te verminderen?

Allemaal leuk en aardig tot nu toe natuurlijk, maar hoe helpt de cursus je nu precies? Dat ga ik in het komende stukje zo goed mogelijk vertellen, zodat jij het best mogelijke beeld krijgt van de cursus.

Zoals je inmiddels weet maakt de cursus geen gebruik van een strak eetschema. Wel krijg je de beschikking over allerlei quick-win leefregels. Dat wil zeggen dat je aan het denken wordt gezet en zo de motivatie krijgt tot het maken van gezondere keuzes. Uiteindelijk zul je met kleine veranderingen grote effecten kunnen bewerkstelligen. De aangeleerde dagelijkse gewoonten zullen ervoor zorgen dat je beter in je vel komt te zitten.

De cursus bestaat uit 8 modules en hieronder zal ik mijn best doen om deze uit te leggen.

Module 1: buikvet

In de eerste module lees je over buikvet en hoe dit ervoor zorgt dat je nóg meer buikvet ontwikkeld. Je leert bijvoorbeeld welke slechte gevolgen buikvet kan hebben voor veel mensen en ook leer je over enkele dikmakende medicijnen bijvoorbeeld. Al met al is dit een handig hoofdstuk waardoor je verschillende inzichten krijgt als het gaat om dat vervelende buikvet.

Module 2: de gouden driehoek

Nu je een kort introductiehoofdstuk hebt gehad, is het tijd om te gaan kijken naar de zogeheten gouden driehoek. Je leert hier hoe belangrijk balans is. Deze driehoek bestaat uit 3 gelijke zijden, die je alle drie ook gelijk moet houden voor de meest gezonde levensstijl.

Heb je de informatie van deze module tot je genomen, ga je aan de slag met een opdracht. De opdracht is het invullen van een prioriteitenlijst, waardoor je bepaalde inzichten zult krijgen in je huidige levensstijl. Het is belangrijk dat je deze zo goed mogelijk naar waarheid invult, omdat deze opdracht erg belangrijk is om erachter te komen waar jij aan moet werken!

Module 3: te veel en te vaak eten

Vervolgens ga je verder met de derde module. Hierin leer je voornamelijk hoe het ervoor staat met jouw eetpatroon en leer je waarom en dieet geen goed idee is. Vervolgens krijg je tips en adviezen over wat je wél kunt veranderen in jouw omgeving en wat de meest verstandige manier is om aan de slag te gaan met het verliezen van buikvet.

Aan het einde van deze formule is er weer een kleine opdracht, waarin je bepaalde doelen voor jouzelf moet formuleren. Dit kan dan bijvoorbeeld zijn dat je drie keer per dag water gaat drinken.

Module 4: beweging

In de volgende module leer je over het belang van beweging. Voeding is namelijk één ding, maar beweging is minstens net zo belangrijk. Je leert bijvoorbeeld dat je niet per se hoeft te sporten, maar hoe je jouw leven zo in kunt richten dat je letterlijk meer stappen gaat maken. Ook hiervoor krijg je weer een arsenaal aan handige tips en adviezen. Niet alleen dat, maar er wordt ook duidelijk toegelicht waarom.

Aan het eind van deze module maak je dezelfde opdracht als aan het einde van de derde module, alleen nu met beweging als invalshoek.

Module 5: energie

Wanneer je klaar bent met de vierde module ben je officieel over de helft. Aardig op weg dus, maar nog niet klaar. De vijfde module staat in het teken van energie. Het belang van bruinvet speelt in deze module een belangrijke rol. Ook bij deze module krijg je weer een aantal belangrijke en goede leefregels.

Ben je aan het eind van deze module gekomen, is het deze keer niet tijd voor een opdracht, maar voor een soort uitdaging. Je moet bij deze uitdaging 5 keer per week douchen, waarbij je warm begint en koud eindigt. Dit bouw je dan steeds verder uit en de koude douches worden steeds langer. De bedoeling van deze uitdaging is laten zien dat je na het nemen van een koude douche beschikt over meer energie.

Module 6: slaap

Ook al ben je een goede slaper, er zijn altijd dingen die je zou kunnen verbeteren om nóg gezonder te leven. Slaap is hierbij namelijk ook een enorm belangrijk onderdeel en het is geen geheim dat een groot deel van de Nederlanders moeite heeft met slapen of met in slaap komen.

Bij deze module krijg je weer een duidelijke uitleg en goede tips en adviezen met als hoofdonderwerp slaap. Wederom maak je aan het eind van de module dezelfde opdracht als in module 3 en 4, maar nu stel je doelen als het gaat om jouw slaapgewoonten.

Module 7: stress

Het is ook zeker geen geheim dat er in Nederland enorm veel mensen wonen die te maken hebben met stress. Laat dit nu net een factor zijn die grote invloed heeft op het hebben van een gezonde levensstijl.

Juist daarom is het belangrijk dat er in deze cursus ook uitgebreid aandacht wordt besteed aan stress. Je ontvangt natuurlijk weer een aantal essentiële tips en adviezen die jou helpen bij het verminderen van jouw stressniveau. Ook aan het einde van deze module ga je weer aan de slag met de inmiddels welbekende opdracht, namelijk het formuleren van bepaalde doelen.

Module 8: gedrag

Je bent bijna klaar met de cursus en bent aangekomen bij de laatste module. Deze staat in het teken van gedrag. Heb je de informatie van de laatste module ook tot je genomen, ga je aan de slag met misschien wel de belangrijkste opdracht van de hele cursus.

Je gaat namelijk een lijst invullen en een checklist ophangen, zodat jij je kan gaan focussen op het behalen van al je doelen. Focus je op 1 gewoonte per dag. Uiteindelijk is het doel om alle modules samen te laten komen en de behandelde factoren te verbeteren, zodat jij kunt genieten van een zo gezond mogelijke levensstijl, zonder buikvet!

Waarom buikvet schadelijk is voor je gezondheid

Te veel vet is natuurlijk niet goed en op de lange termijn kan buikvet aardig wat gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarom is het van belang om deze risico’s hieronder te behandelen zodat het belang van het verliezen van buikvet nog maar eens wordt benadrukt.

Hart- en vaatziekten

Het eerste risico dat je loopt wanneer je te veel buikvet hebt, is dat je een verhoogd risico loopt op het krijgen van hart- en vaatziekten. Wanneer je zo’n ziekte krijgt, kan dit ernstige gevolgen hebben.

Stofwisselingsziekten

Dankzij buikvet loop je ook risico op verschillende andere stofwisselingsziekten. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen denken aan een te hoge bloeddruk of diabetes.

Slaapapneu

Verder loop je een verhoogd risico op slaapapneu. Dit houdt in dat je niet goed ademhaalt tijdens het slapen. Dit kan in extreme gevallen zelfs leiden tot stikken! Hierboven staan slechts enkele voorbeelden vermeld van mogelijke risico’s met betrekking tot je gezondheid. Het moge duidelijk zijn dat er enorm veel risico’s zijn als je te lang rondloopt met te veel buikvet.

Hoeveel kost de anti-buikvet cursus?

Het is bij een cursus altijd maar de vraag of jij achteraf vindt dat het je geld waard is geweest. Reden genoeg dus om ook even aandacht te besteden aan de prijs van de anti-buikvet cursus.

Besluit jij om de cursus te gaan volgen, dan betaal je eenmalig een bedrag van 100 euro. Persoonlijk vind ik deze prijs heel erg meevallen, aangezien je bij veel cursussen al moet rekenen op een prijs van om en nabij de 1000 euro. Bij deze dus niet!

Ook ben ik van mening dat het de investering zeker waard is. Je schaft niet alleen een cursus aan, maar je zou het eigenlijk ook kunnen zien als een investering in jezelf. Daarom hoef je het voor deze prijs ook zeker niet te laten liggen!

Anti-buikvet cursus reviews

Inmiddels zul je al wel door hebben gehad dat ik erg te spreken ben over de anti-buikvet cursus. Om te voorkomen dat deze review een beetje eenzijdig is, vind ik het ook belangrijk om te kijken naar de ervaringen van andere gebruikers. Op die manier krijg jij het beste inzicht in wat de cursus ook jou kan brengen!

Hoewel het product zelf nog niet heel erg bekend is, zijn er wel enkele reviews te vinden van mensen die het product net als ik hebben geprobeerd.

positief

Het valt op dat deze reviews enorm positief zijn en mensen ook daadwerkelijk resultaat zien. Gebruikers zijn voornamelijk enthousiast over het feit dat het een alternatieve, misschien wel makkelijkere manier is voor het verliezen van buikvet. Daarnaast is het niet zweverig of iets dergelijks en worden alle beweringen keurig onderbouwd en is het eigenlijk allemaal vrij logisch.

Ook de prijs kan op veel complimenten rekenen. De cursus is een investering in jezelf en is het meer dan waard, zo valt te lezen. De prijs is eigenlijk zelfs nog relatief laag, als je ziet wat je met alle tips en adviezen kan bereiken.

De anti-buikvet cursus: wel of niet doen?

Inmiddels naderen we alweer het einde van deze review. We hebben gekeken naar vrijwel alles wat te maken heeft met de anti-buikvet cursus. Dat betekent dat we nu kunnen gaan kijken naar de conclusie.

Als ik persoonlijk een antwoord moet geven op de vraag of je de buikvet-cursus zou moeten volgen, zou ik volmondig ja zeggen. Zelf heb ik er namelijk enorm veel aan gehad. Het voornaamste probleem was voor mij de motivatie om te gaan beginnen met het verliezen van buikvet en met de anti-buikvet cursus heb ik deze gevonden en ook weten te behouden.

Ook kijkend naar de ervaringen van andere gebruikers kan je eigenlijk niet anders dan zeggen dat het product doet waarvoor je het aanschaft. Het is nog wel belangrijk dat jij jezelf er ook toe kunt zetten om daadwerkelijk gemotiveerd aan de slag te gaan. Lukt dat wel, dan kan je met deze cursus echt fantastische resultaten boeken.

Verder hoef je de cursus ook voor de prijs niet te laten liggen en is hij zeker het proberen waard. Heb jij nu ook last van buikvet en wil je hier graag iets aan doen? Neem dan zeker even een kijkje op de website.

anti-buikvet

Wil jij graag je buikvet verminderen?

De anti-buikvet cursus helpt je verder!

Ga direct naar de kortingspagina

Beoordeling

Anti-buikvet
Anti-buikvet

Beoordeling door Lars Provoost,

31 aug 2021
5

De anti-buikvet cursus van Phoenix Lifestyle is dé perfecte manier om je buikvet te verminderen.

Lars Provoost
Welkom op mijn blog! Heb je interesse in Bitcoin of andere crypto? Dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn naam is Lars Provoost en ik ben al enkele jaren actief in de wondere wereld van de Bitcoin. Met veel plezier deel ik mijn kennis over Bitcoin en crypto met jou. Elke week kun je op mijn website een nieuwe crypto blog verwachten, ook maak ik daar gelijk een leuke Youtube-video bij. Zo kan je dus zowel lezend als luisterend genieten van mijn waardevolle content over Bitcoin en andere crypto. Naast het onderhouden van mijn website haal ik ook veel plezier uit lekker wandelen, fietsten, lezen en banen zwemmen. Dit doe ik dan ook volop 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *